Karmaljusshop

 

Alla ljus är tillverkade för hand och kan därför skilja sig åt lite från ljus till ljus, vissa har lite skrovlig yta medans andra är helt släta. De skålar jag använder är tillverkade i Marocko, de är otroligt vackra och kommer att ha ett långt liv framför sig efter att ljuset har brunnit ut. Vilket är precis det som numera kallas återbruk, att ge nytt liv till redan använda ting. Att använda vidare, vårda och tycka om.

DSC_0275 copy copy (Custom)

Sojavaxet som jag använder kommer från den amerikanska landsbygden, det är 100% vegetabiliskt och tillverkat av enbart inhemskt odlade bönor och noga utvalda botaniska oljor. Det vaxet jag har valt att ha i mina ljus är även dermatologiskt testat och går alltså alldeles utmärkt att använda som massageljus. Det är även naturligt och biologiskt nedbrytbart och varje ingrediens är godkänd av den amerikanska myndigheten ” Food and Drug Administration”. Veken är tillverkad av bomull och vax.

De doftoljor jag har valt att använda mig av är även de dermatologiskt testade och speciellt utformade för att passa i just sojavaxljus. De är en blandning av naturliga och syntetiskt framställda doftämnen. De dofter jag har hemma är sådana som jag verkligen tycker om men har valt att framöver ändra riktning för att kunna erbjuda så naturliga och rena ljus som möjligt och därför kommer jag att successivt övergå till ekologiska eteriska doftoljor.

Jag kommer att lägga upp ljus här efterhand som de tillverkas, vilket betyder att det kommer vara olika blandningar av färger på skålar och dofter. De doftfria ljusen kommer att kosta 119:-/st, de med syntetiska dofter 129:- och de med ekologiska eteriska oljor 139:-. Frakten är 49:- oavsett hur många ljus du köper. Skriv i en kommentar nedan vilket ljus du vill köpa samt om du vill betala via swisch eller banköverföring så mailar jag dig sedan mina uppgifter. Och det är först till kvarn som gäller.

Brinntiden är ungefär 17 timmar på samtliga ljus.

DSC_0960 (Custom)

Sålt!

Ett jadefärgat ljus med en svag doft av lavendel, 129:-


DSC_1092 copy (Custom)

Ett lila med svag doft av lavendel, 129:-

Sålt


DSC_1095 copy (Custom)

Ett mossgrönt med svag doft av lavendel, 129:-

Sålt


DSC_1092 copy (Custom)

Ett lila med doft av sockerdricka, 129:-


DSC_1095 copy (Custom)

Ett mossgrönt med doft av sockerdricka, 129:-


2 thoughts on “Karmaljusshop

  1. Hej Hanna! Tack snälla, så roligt att du gillar den. Å jadu, tips det har jag säkert ett helt gäng, jag har ju drivet webbutik innan och det här är den första bloggbutiken. Ska du själv starta upp en? Du får gärna maila mig om du vill på mintekopp@mintekopp.se 😉
    Kram!

Kommentera