En retreathelg i antågande

DSC_0416 (Custom)I morgon blir jag upphämtad utanför jobbet av bästa Alice för att starta upp vår färd mot Mundekulla där vi ska tillbringa helgen på ett yoga och ayurvedareatreat. Ända sedan i somras när vi tillbringade ett taikappalltkompissnackdygn uppe i mina föräldrars stuga i Bohuslän har jag sett så mycket fram emot den här helgen. Dels för att jag och Alice får tillbringa två hela dagar tillsammans och snacka ikapp oss om livet men oxå, såklart, för att få nya verktyg till det där som jag strävar efter så mycket, att komma i balans och hitta en djupare närvaro i livet. Dessutom kommer ayurvedan att vävas in under helgen och den kunskapen är jag som alltid väldigt mottaglig för.

En riktig lyxhelg för mig med andra ord. Så vi hörs igen efter helgen, förhoppningsvis lite mer berikad på livets visdom.

6 thoughts on “En retreathelg i antågande

  1. Nej vad coolt! Min mamma är där just nu i detta nu! Hoppas ni har det riktigt underbart. Jag önskar jag kom iväg på något sådant också, välbehövligt.

  2. Nämen Emmie, så roligt. Vi är ju en ganska liten grupp så då har jag säker pratat med din mamma. Vi har det supermysigt!! Jag hoppas att du oxå kommer iväg på en retreathelg snart 😉. Kram!!

Comments are closed.