Lite Kabalik

Jag fick en fråga från Åsa på Slottsbloggen om varifrån födelsedagspresentarmbandet kommer och det är just som hon gissade från märket Lite Kabalik. Hittade det först på Tintinstyle och la in en önskan hos mannen om att få ett just lila sådant i födelsedagspresent. Han var dock mer företagsam än så och letade upp deras hemsida och där finns en liten familj av färglada armband som sänder tankarna till indiska kvinnor som doftar mystik och andas personlighet. Jag är lite smått kär i mitt och har redan bestämt mig för att snart minsann är det nog dax för ett litet syskon.

Dessutom, tack underbara ni för alla fina grattishälsningar och så kul att ni har hittat hit. Eftersom jag har fått frågan ett par gånger om hur man fixar en egen domän och egen blogg, så utlovar mannen en liten guide framöver. För det är absolut inte jag som fixat bloggen, tyvärr, även om jag önskar att var så. Men som sagt, en guide framöver, vad tror ni om det?

8 thoughts on “Lite Kabalik

Comments are closed.