Lemuren och människovalpen

DSC_0094 copy (Custom)

Det är ju inte bara vi tvåbenta medlemmar i familjen som har fått våra liv förändrade sedan vi kom hem med vår femåriga guldklimp. Lemuren har ju fått en liten människovalp att ta hänsyn till och att mellan varven akta sig för.

För den där lilla guldklimpen är ju mer än lovligt nyfiken på Lemuren så till den grad att hon vill uppleva henne med alla sinnen. Att klappa, lukta på, kela med och pussa på är ju mer än okej i lagom doser och så länge båda parter tycker att det är okej. Även om vi har jordens snällaste hund så finns det ju gränser för henne med och de ska inte på någotvis tänjas på. Så just nu är det hårda regler här hemma. Det är hundkel enbart när vi är i närheten och det under korta stunder, resten av tiden är det tyvärr tvärnej.

För allas bästa.

Så hoppas jag att det där hundvettet snart har slagit ro ordentligt i den där lilla flickan så att vi kan återgå till mindre strikta regler. Annars så avgudar de där två varandra. Lemuren var till en början lite avvaktande och tycktes inte helt nöjd över konkurrensen som hon fick bara sådär. Inget spädbarn att vänja sig vid utan en energisk femåring på upptäcktsfärd. Men nu sover hon helst jämte lilla K, om hon får som hon vill. Och hon vaktar sin människovalp noga och blir på direkten orolig om hon märker att något inte står rätt till.

Tänk så kloka de är våra fyrbenta vänner.

2 thoughts on “Lemuren och människovalpen

  1. Oh, vad innerligt glad jag blir av att upptäcka att ni äntligen fått er lilla dotter<3 Har ju läst om hur ni längtat och sen var det tyst på din blogg en tid o jag fastnade i jobbträsket. Men idag tittade jag in här och tog del av nyheten – jag vill önska er all lycka med er nya familjemedlem :) Så fint!
    GRATTIS!
    Kram Christina

  2. Så mysigt. Kan tro att det är en bekantskap som Lilla K närmar sig med stormsteg, vem vill inte gosa och kela med en hund liksom, och jag är säker på att de två kommer bli oskiljaktiga vad det lider. Kram.

Comments are closed.