Lycka är att ha en dotter

DSC_0826 (Custom)

Huset är fullt av blommor, hallen med små skor och i vår säng sover en liten brunögd flicka tryggt. Efter sju veckor i ett land hundra mil härifrån fick vi med med oss den största skatten av dem alla, en liten flicka som kallar mig mamma och som söker min hand när världen känns otrygg.

Hon är den där pusselbiten som saknades och som så väl har fallit på sin plats. Precis som att det var menat från början, att just hon skulle få oss och att vi skulle få henne.

Tänk va, så rätt allting kan bli till slut ändå även om resan dit har varit minst sagt turbulent så blev det i alla fall ett lyckligt slut på just vår resa.

Och för just det är jag oerhört tacksam och lycklig.

20 thoughts on “Lycka är att ha en dotter

 1. Oh! Grattis! Blir alldeles varm i hjärtat!
  All lycka till er och tillökningen! Vilka härliga nyheter så här
  En måndagkväll! Verkligen! <3
  Kram My

 2. Åhhhh! Och här sitter jag med tårar som bra rinner ner för kinderna och känner mig så otroligt lycklig för er lilla familj. Jag vet ju hur ni har längtat efter just detta. Alla tårar som slutligen mynnade ut till detta underbara. Stora varma grattiskramar till er alla och all lycka.♥

  Kram Lotta

 3. Hurraaaa!! Det är så härligt att ni efter en krokig, slingrig och ibland mörk resa är framme och har blivit en liten familj.
  Tänker mycket på er alla tre och är så glada att er lilla dotter fått de bästa föräldrar för just henne och att ni har er lilla pärla hos er!
  Det ska bli spännande att lära känna henne så småningom.
  Många varma grattiskramar även här!

 4. Stort grattis till er och er dotter!
  Har följt din blogg i många år och är såååå glad för er skull! Njut nu!

 5. Men åh! Jag har kommit hit nån gång i veckan för att se efter en uppdatering och så kommer jag in idag och finner detta fantastiska inlägg! GRATTIS!! Äntligen tillökning i er familj. SÅ vackert! Underbart! Jag är så glad för er skull!! Stor kram till er alla tre!

 6. Åh så glad jag blir för er skull ! Känner dig inte mer än att jag följt dig här på bloggen, men jag får tårar i ögonen av glädje för er skull!! Så underbara nyheter, önskar er all lycka!!!

 7. Jag blir så glad för er skull att jag ryser i hela kroppen och fäller några tårar! Grattis till dottern!

 8. åhh vad underbart…mitt hjärta ropar av glädje…grattis kramar till er nya familjemedlem och till hela familjen <3
  kram Åsa

Comments are closed.