Kommentarsproblem

Kära ni, jag har förstått att det har varit svårt att kommentera här på bloggen de senaste månaderna. Jag har fått ett flertal mail av er fina som har uppmärksammat mig på problemet om och om igen. Och jag har ändrat inställningar, tagit mannen till hjälp och googlat efter lösningar på problemet ett flertal gånger, sedan har jag trott att det har löst sig men problemet har kvarstått.

Nu tror jag dock att problemet äntligen ska vara löst *hoppas*. Så, skicka gärna ett litet hej så att jag vet att det funkar och gör det inte det så uppskattar jag innerligt ett litet problemetkvarstårmail till:mintekopp@mintekopp.se

Jag önskar er den bästa av Lördagskvällar

10 thoughts on “Kommentarsproblem

  1. Jag har också provat skiva här, utan så goda resultat. Men nu kanske… (Har inte mejlar dig eftersom det ju kan strula lite med kommentarer även på andra bloggar för mig, kanske lite oteknisk eller nåt).
    Hoppas det löst sig! Är ju så jobbigt när man inte vet hur man ska lösa sånt!
    Ha en fin helg, kram Maja

  2. Memelie – Ja, det är tur att det har funkar för några, annars hade jag känt mig så ensam här på bloggen ;-). Å är det du som har Memelie, jag har ju inte alls förstått detta samband. Hoppas att ljusen är till belåtenhet!

    Kramar!

Comments are closed.