Numera mustaschprydd

DSC_0276 copy (Custom)

Ibland kan jag hitta sådana där vackra små saker som jag bara faller för på en gång. Som denna mjuka sjal med små mustascher i olika former. Den vill jag vira runt halsen, dra på mig en basker och en prickig klänning och sätta mig på flyget till Paris och möta våren där med mannen i mitt liv. Äta för många crêpes, dricka rosévin på uteserveringar i Montmarte och sitta på små restauranger, äta franskt och prata om livet tills dagen övergår till natt.

Jamen som sagt, vårlängtan, hur stor?

Sjal StyleLevel

2 thoughts on “Numera mustaschprydd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>