browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Numera mustaschprydd

Posted by on 20 februari, 2014

DSC_0276 copy (Custom)

Ibland kan jag hitta sådana där vackra små saker som jag bara faller för på en gång. Som denna mjuka sjal med små mustascher i olika former. Den vill jag vira runt halsen, dra på mig en basker och en prickig klänning och sätta mig på flyget till Paris och möta våren där med mannen i mitt liv. Äta för många crêpes, dricka rosévin på uteserveringar i Montmarte och sitta på små restauranger, äta franskt och prata om livet tills dagen övergår till natt.

Jamen som sagt, vårlängtan, hur stor?

Sjal StyleLevel

2 Responses to Numera mustaschprydd

  1. Jody

    SÅ stor, och sjalen var jättefin, och din nya header också! Kram! <3

  2. frida svensson

    verkligen fin sjal! När jag tänker efter är jag också i behov av lite nya sjalar.