browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Länka och få rabatt

Posted by on 9 februari, 2014

Jag blir ju alldeles varm i hjärtat av Villa Frejas underbara blogginlägg om Karmaljus shop. Det är ju precis sådant som behövs för att mitt lilla företag skall få vingar och bygga bo i andra människors hjärtan. Tack snälla Sara!

Och därför tänkte jag, att är ni fler därute som gillar mina ljus, så söker jag just nu efter bloggare som önskar samarbeta. Jag har skapat en liten banner som du kan lägga upp på din blogg och som tack för den fina hjälpen så får du 15 % i rabatt på dina köp. Maila mig på info@karmaljus.se och berätta vilken blogg du har så mailar jag dig bannern. När du lagt in den på din blogg och jag ser att den är inlagd samt fungerar får du din personliga kod som ger dig rabatt på samtliga varor i Karmaljus sortiment.

Bannern skall finnas i mariginalen på din blogg, väl synlig och ska sitta uppe minst två veckor innan ditt första köp och därefter så länge som du vill ha rabatt hos Karmaljus. Din blogg skall vara aktiv med minst 2 inlägg per vecka.

Rabatten är personlig såklart och gäller endast för dig. Den rabatterar ej frakt och fakturaavgift och kan inte användas samtidigt med andra erbjudanden.

blogg

2 Responses to Länka och få rabatt

  1. Emschen

    Ja men det är väl klart att jag slänger upp din banner! :)

    Jag mailar dig imorgon!

    Kram

  2. mintekopp

    Härligt tjejen! Bara maila ;-) Kram