browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Smyglansering av Karmaljus Webbutik

Posted by on 7 februari, 2014

Hej kärna ni! Jag tänkte bara titta in här lite snabbt för att berätta att jag nu har smygöppnat Karmaljus webbutik. Jag kommer att fylla på med lite fler produkter i helgen och den riktiga lanseringen av butiken kommer att ske lite längre fram i vår när fler färger har ramlat in. Men eftersom flera av er tidigare har visat intresse så tänkte jag att ni kanske ville veta. Alla ljus finns i begränsad upplaga och tillverkas efterhand & för hand, därför kan leveranstiderna vara upp till tio dagar. Önskar ni leverans fortare så skriv detta i meddelandet till mig så går det självklart att ordna.

Kärlek och frid till er alla!

vitskål (Custom)

DSC_0177 (Custom)

DSC_0198 (Custom)

3 Responses to Smyglansering av Karmaljus Webbutik

 1. Emschen

  Men åh är det där en jadeskål, en sådan som jag har beställt? Längtar verkligen till jag får ljusen!

  Heja dig som lever din dröm!

  Kram

 2. Bara anna

  Roligt att du nu är på gång! Jag är med nära nu…
  Men frakten har du ju fått bra pris på, hur har det gått till? Hur paketerar du? Jag skickar i postens egna gröna fodrade påsar, de som är upp till 2 kg. Men då blir frakten oftast 69 kr. Tar gärna emot tips till att få ner fraktkostnaden.

  Läser ditt tidigare inlägg och hoppas du tar dig stark igenom det hela som du genomgår nu…

  Kram
  //bara anna

 3. Jody

  Men SÅ kul, bra jobbat! :) Shoppen ser jättefin ut!