Smyglansering av Karmaljus Webbutik

Hej kärna ni! Jag tänkte bara titta in här lite snabbt för att berätta att jag nu har smygöppnat Karmaljus webbutik. Jag kommer att fylla på med lite fler produkter i helgen och den riktiga lanseringen av butiken kommer att ske lite längre fram i vår när fler färger har ramlat in. Men eftersom flera av er tidigare har visat intresse så tänkte jag att ni kanske ville veta. Alla ljus finns i begränsad upplaga och tillverkas efterhand & för hand, därför kan leveranstiderna vara upp till tio dagar. Önskar ni leverans fortare så skriv detta i meddelandet till mig så går det självklart att ordna.

Kärlek och frid till er alla!

vitskål (Custom)

DSC_0177 (Custom)

DSC_0198 (Custom)

3 thoughts on “Smyglansering av Karmaljus Webbutik

 1. Men åh är det där en jadeskål, en sådan som jag har beställt? Längtar verkligen till jag får ljusen!

  Heja dig som lever din dröm!

  Kram

 2. Roligt att du nu är på gång! Jag är med nära nu…
  Men frakten har du ju fått bra pris på, hur har det gått till? Hur paketerar du? Jag skickar i postens egna gröna fodrade påsar, de som är upp till 2 kg. Men då blir frakten oftast 69 kr. Tar gärna emot tips till att få ner fraktkostnaden.

  Läser ditt tidigare inlägg och hoppas du tar dig stark igenom det hela som du genomgår nu…

  Kram
  //bara anna

Comments are closed.