browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Spirande vårblommor och den första snön

Posted by on 14 januari, 2014

DSC_0111 copy (Custom)

I dag har jag en förmiddag ledig att städa, plocka undan julen och planera. Planera för saker som jag har valt att ännu inte berätta om här. Men i sinom tid, när saker och ting har lagt sig till rätta och när tiden känns rätt så kommer även ni att få veta. Tills vidare så beställer jag en ny leverans med keramik ifrån Marocko, denna gången med nästan uteslutande svart och vit. Jag har beställt in en hel mängd med skålar av det slaget som jag redan har, men även lite nytt att prova på. Bland annat en skål med lock och små muggar som det först skall tillverkas ljus i och som sedan kan användas som små kaffekoppar till morgon kaffet. De är sådär små och söta och alldeles underbara.

Och så njuter jag av små fina vårblommor som sprider värkänslor i vardagsrummet även om gräsmattan utanför fönstret har små fläckar av vit snö. Snö som föll under natten och som gjorde mig fullständigt själaglad, som jag har längtat efter vintern.

Kanske kommer det mer av den där vita, mjuka snön de närmsta dagarna så att vi kan pulsa omkring i vinterbeklädd skog på våra promenader jag och Lemuren. Det är sådant som jag längtar efter just nu.

Det och att de här snart ska komma på rea. De skulle nämligen passa oförskämt bra ovanför garderoberna i sovrummet och tillföra lite förvaringsutrymme här i vårt hem där förvaring verkligen är en bristvara.

2 Responses to Spirande vårblommor och den första snön

  1. Emschen

    Alltså jag tror jag måste ha några av dina karmaljus, hur gör jag?

    Kram

  2. mintekopp

    Å Emma, så kul, det få du så gärna. Jag mailar dig!