Spirande vårblommor och den första snön

DSC_0111 copy (Custom)

I dag har jag en förmiddag ledig att städa, plocka undan julen och planera. Planera för saker som jag har valt att ännu inte berätta om här. Men i sinom tid, när saker och ting har lagt sig till rätta och när tiden känns rätt så kommer även ni att få veta. Tills vidare så beställer jag en ny leverans med keramik ifrån Marocko, denna gången med nästan uteslutande svart och vit. Jag har beställt in en hel mängd med skålar av det slaget som jag redan har, men även lite nytt att prova på. Bland annat en skål med lock och små muggar som det först skall tillverkas ljus i och som sedan kan användas som små kaffekoppar till morgon kaffet. De är sådär små och söta och alldeles underbara.

Och så njuter jag av små fina vårblommor som sprider värkänslor i vardagsrummet även om gräsmattan utanför fönstret har små fläckar av vit snö. Snö som föll under natten och som gjorde mig fullständigt själaglad, som jag har längtat efter vintern.

Kanske kommer det mer av den där vita, mjuka snön de närmsta dagarna så att vi kan pulsa omkring i vinterbeklädd skog på våra promenader jag och Lemuren. Det är sådant som jag längtar efter just nu.

Det och att de här snart ska komma på rea. De skulle nämligen passa oförskämt bra ovanför garderoberna i sovrummet och tillföra lite förvaringsutrymme här i vårt hem där förvaring verkligen är en bristvara.

2 thoughts on “Spirande vårblommor och den första snön

Comments are closed.