browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Lite Hunkydory kärlek

Posted by on 5 januari, 2014

DSC_0072 (Custom)

Vi var på födelsedagspartaj i går, för att fira min ena teatersysters sambo som i veckan fyller några år över 30. Och då drog jag på mig en hunkydorytop inköpt från sommarens reor, med tygbitar glatt fladdrandes på framsidan och med en mjukhet inuti som är som sammet. Och jag älskar verkligen de där kläderna från Hunkydory och drog mig till minnes det där mailet som jag fick därifrån i veckan. Har ni sett att de har 30% på hela sortimentet nu. Den här vita skira, guldbeklädda blusen skulle mer än gärna få flytta hem till mig eller den här svarta stickade saken med stora hål framtill, jag menar hur snygg? Och så har vi ju den här asymmetriska gråstickade som nog är min favorit.

Jag tror minsann att det är dax redan nu att öppna ett sparkonto för att spara lite varje månad inför nästa vinterrea.Jag menar att utfärda ett köpförbud på sig själv mitt i dessa överväldigande reor känns ju i ärlighetens namn inte riktigt friskt.

3 Responses to Lite Hunkydory kärlek

 1. Jennica

  Åhh, så snygga grejor du länkat till! Och din blus var ju också superfin! Gillar också Hunky Dory, så mycket fint! Men….januari är en tuff månad. Och lång! Lönen ska ju räcka jättelänge känns det som…. :) Så nix….inga kläder denna månaden!
  Kram Jennica

 2. Emschen

  HunkyDory har verkligen vackra saker. Stod och klämde och kände på en necessär i vit läder men 1000kr för en necessär är lite väl maffigt för mig. Och ja den var på rea för det priset. :)

  Kram

 3. mintekopp

  Jennica – Jamen januarimånad är ju alltid alldeles för lång eller rättare sagt lönen är för liten för att räcka… Kram på dig!

  Emschen – Ja tyvärr är ju priserna lite i överkant, det är ju därför reor är en galet bra uppfinning. Och kläderna är ju magiskt vackra, typ alltid! Kram på dig!