En ny bekantskap på köksväggen

DSC_0064 copy (Custom)

DSC_0065 copy (Custom)

Jag har några pinaler liggandes i vrårna som jag tänkte äntligen skulle få komma fram och se dagens ljus. Ni vet vackra saker som har varit omöjliga att motstå i stundens hetta men som inte riktigt har hittat sin plats. Bland annat detta drivvedssnickrade peacemärke som har legat där i en hörna och samlat damm. Så i går då fick tavlan ovanför köksbordet byta plats för att istället ersättas av en liten hög noggrant ihopsnickrad fredssymbol.

Och så har jag googlat grön/blå industrilampor i tusental, för att det är en sådan som jag tror skulle vara tobaken i fredspipan i just vårat kök. Ni vet den där ingrediensen som behövs för att saker och ting skall bli fullkomliga. Men eftersom jag har satt ett shoppingförbud på mig själv så får jag vänta med det nytillskottet tills februari månad har förvandlats till mars och jag med största sannolikhet har googlat mig fram till den perfekta lampan. När dagarna är längre och när en grön/blå industrilampa kanske kan vara mer aktuell än någonsin.

Under tiden så ska jag placera ut resten av de där sakerna som ligger och samlar damm i vrårna, såsom den där skolplanschaffischen jag köpte på ett franskt vinslott för två år sedan.

Den kommer förmodligen att passa som handen i handsken i vårt umgängeskök och föra in friska vindar från vinets vidsträckta land.

3 thoughts on “En ny bekantskap på köksväggen

  1. God fortsättning!

    Och vilket fint peacemärke! Verkligen! Inte dumt att ha så fina saker som ligger i en vrå och väntar på att få bli framplockade. :)

    Kram Jennica

  2. Jamen tack, ibland gömmer sig de bästa guldklimparna i den egna garderoben. Kramar och god fortsättning till dig med!

  3. Har du gjort det själv……..så fint. Jag vill också ha. Jag har sett att ZBH har ett sådant och det är så coolt. Kram Anette

Comments are closed.