browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Längtan efter en ny vinterjacka

Posted by on 14 december, 2013

I år har ett skriande sug efter en ny vinterjacka infunnit sig. En vinterjacka att använda i ur och skor på alla långa vovvepromenader. En som stänger ute regnet, rusket, snön och kylan men som ändå samtidigt är snygg och som kan hålla i år framöver. Vad jag behöver är helt enkelt en klassisk allroundjacka som med lika stor fördel kan användas i skogen som i stan.

Jag vandrar ganska mycket mellan olika klädstilar och kan vara lika mycket estetklänningstjej som Odd Mollytjej som friluftstjej. Och jag tror att jag äntligen har hittat den där jackan som passar in till allt, oavsett vad jag behagar tillhöra för stil under dagen eller var jag befinner mig rent fysiskt.

Jag tycker att Fjällrävens vinterjacka är helt galet snygg. På ett klassiskt friluftslivssätt. Och till råga på allt så ser den ut att vara sådär osedvanligt varm och skön och behaglig att ha på sig. Fjällräven känns ju som ett riktigt klassiskt svenskt märke att lita på. Trots det, har jag aldrig handlat något därifrån tidigare. Konstigt nog. Även om jag skulle vilja ge fjällrävenkånkisar till alla barn jag känner. Eller själv flytta upp till en stuga i norr ala Jonna Jinton. Det tilltalar nämligen mig, det där märket, dess livsstil och vad det står för. Den där kärleken till naturen, det där naturliga, slitstarka och jordade. Ni vet det där lugnet, skogen, djuren och naturen.

Så snälla tomten, en fjällrävenjacka skulle ligga fint där under granen.

Om inte annat så kommer jag efter jul, att själv klicka hem den här svarta eller den gröna varianten, som bland annat går att finna i outnorth sortiment. Och så hoppas jag på en riktigt kylig, snörik och lång vinter även här i söder. Så att den där varma, slitstarka jackan kan visa vad den går för. Minsann.

fjällräven (Custom)

4 Responses to Längtan efter en ny vinterjacka

 1. Den där Victoria

  Ja, den jackan är verkligen ursnygg och klassisk. Hoppas att du hittar den bland julklapparna under granen.

  Kram Victoria

 2. Johanna

  Hej goding;) har tänkt på dig så mycket…..vet du att jag är i vecka 31 nu;) hihi känns så overkligt fortfarande, har varit sjukskriven sen vecka 20 för svår foglossning(men vad gör det i det stora hela) I år får jag inte plats i någon av mina vinterjackor, och jag tycker inte att det är någon ide att lägga pengar på en ny i år. Kramar till dig vännen

 3. mintekopp

  Jamen visst är den! Ja det hoppas jag verkligen på, annars blir den hemköpt av mig nästa år :-)

  Kramar

 4. mintekopp

  Vännen, det är ju underbart!! Är SÅ glad för din skull!! Förstår verkligen att du väntar med jackinköp till nästa år istället, det har du ju lixom all anledning till:-)

  Många kramar till dig!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>