browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Äntligen åter, del två

Posted by on 10 december, 2013

DSC_0824 copy (Custom) (2)

DSC_0821 copy (Custom)

Om ni undrar över vad katten jag sysslar med nu när det går så långt mellan inläggen härinne, så kan jag meddela att jag stöper ljus som aldrig förr, fyller huset med julblomster och äter mannens lussekatter så det sprutar ur öronen. Jamen ungefär precis så som det ska vara i början på December med andra ord.

Och så har jag upptäckt att jag har en tidstjuv i mitt liv, den här hösten har nämligen försvunnit onaturligt fort och jag tycker mig sakna några timmar varje dag. Jag vill som alltid mer än vad jag hinner men har kommit på att det där med att stressa omkring och försöka göra tusen saker samtidigt, det blir bara skrot av allting. Så som vanligt försöka jag leta efter den där balansen, den som den här hösten har varit osedvanligt svår att hitta. Men om två veckor hägrar en julledighet som är mer än efterlängtad. En julledighet som för min och mannens del varar i två veckor och som mest av allt ska bestå av vila, vila och lite vila upppådet. Och så en massa mat, skratt och kramar såklart. Och så de där långpromenaderna i skogen som är mitt livselixir här på jorden.

Men innan dess så väntar de sista Karmaljusen på att tillverkas och levereras till sin nya hem innan jul. Och jag är glad och stolt så att jag nästen spricker över att de säljer som smör i solsken. Webbutiken har ju tyvärr inte hunnit komma igång ännu, jag letar efter lösningar på hur allt det där ska flyta på så smidigt som möjligt. Däremot har jag startat upp samarbete med tre butiker under hösten.

Mina Karmaljus finns just nu att köpa hos följande butiker: Små Ideér (som även säljer de gudomligt vackra sakerna från Love Warriors), Handplockat i Halmstad och House of Marta i Hörby.

Och kan ni inte vänta på att webbutiken skall komma igång så tar jag emot beställningar i mån av tid , maila mig i så fall på:info@karmaljus.se.

Simma lugnt mina vänner!

2 Responses to Äntligen åter, del två

  1. Frida

    Kul att höra ifrån dig! Önskar dig en fridfull jul!

  2. mintekopp

    Frida – Tack det samma till dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>