browser icon
You are using an insecure version of your web browser. Please update your browser!
Using an outdated browser makes your computer unsafe. For a safer, faster, more enjoyable user experience, please update your browser today or try a newer browser.

Äntligen åter

Posted by on 6 november, 2013

DSC_0614 copy (Custom)

Förlåt vänner, jag har inte varit en så bra bloggare den sista månaden. Dagarna har sprungit förbi mig och har varit ett enda virrvarr av teater, företagande och jobb. Föreställningarna har ramlat förbi i något slags magiskt skimmer och jag har haft svårt för att hinna smälta alla intryck som det har gett mig. Och ungefär samtidigt så fick jag en rasande massa beställningar från vänner och bekanta och tre olika affärer som vill ta in mina Karmaljus och allt har bara varit så omtumlande så jag vet inte vad. Jag har haft svårt för att hålla alla de där bollarna snurrande i luften samtidigt och då var det tyvärr bloggen som fick ta stryk. Min tid och energi har inte räckt till för allt spännande som har hänt. Men ni ska veta att jag är så rasande glad för allt det här.

Nu gäller det bara att få de där bollarna till att stanna där uppe i luften och snurra lagom fort.

Och i dag är jag trött ända in i själen. Jag skulle helst av allt vilja ligga under en lurvig filt resten av dagen, dricka rykande varmt te och slötitta på någon serie. Låta de där tankarna landa och ge själen lite lugn och ro. För just i dag, när jag känner mig slut som artist så kommer de där tankarna sakta krypande. De där på barn, adoption, barnrum och framtid. De där tankarna som jag försöker hålla stångna med annat. Men när tröttheten lägger sig som ett tungt moln över mig så sipprar de där tankarna långsamt in och fyller kroppen med undertryckt gråt och en maktlöshet som är större än allt annat jag känner till.

Den där adoptionen och väntan på barn, den suger verkligen musten ur mig.

Men på Fredag har jag tagit ledigt och har tänkt att fylla kroppen med lite mjukhet och värme i form av date med min bästa Alice. Och på Torsdagkväll har jag och mannen date, bara vi två. Med tända ljus och hemlagad mat. Och till helgen är det gåsamiddag ute på släktgården med hela stora bullriga familjen.

Det är sådant, precis sådant som ger mig luft under vingarna och får regntunga dagar att kännas något ljusare.

7 Responses to Äntligen åter

 1. Emschen

  Jag vet inte hur det känns att stångas med tankar om barnlöshet och adoption men jag sänder dig energi och hopp. Ert underverk kommer en dag!
  Va kul att det går bra med karmaljusen!
  Kram

 2. Linda

  Tänker på er varje gång
  jag tänder dina underbara karmaljus!!
  Stor kram i höstmörkret
  Linda

 3. Emmie

  Stor kram till dig. Önskar verkligen av hela mitt hjärta att det händer något för er snart, på adoptionsfronten!

 4. Villa Freja

  Men åh vad kul att det går så bra med dina ljus. Riktigt roligt att läsa. Håller tummarna för att väntan snart är över. Stor kram.

 5. Queen of Kammebornia

  Jag har tänkt på dig. Så fint att se dig här igen. Stor varm kram!

 6. Hanna

  Hej!
  Så fin blogg du har, roligt att få titta in här. Jag har själv adoptiv barn så det kändes lite extra.
  Ha en fortsatt fin lördag.
  Kram
  Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>