Ännu mera trettionågonting

Japp i förgår (19/8) slog jag minsann till med att bli ett helt år äldre, kan ni tänka er (och översta bilden är inte alls på mig utan på min tjogonågonting-syster). Ytterligare ett steg närmre 35 alltså. Helt galet, jag som precis har vant mig vid att vara trettionågonting. Den stora dagen firade jag med att laga mat till stora, brokiga familjen som inhyser både fastrar, farbröder, syskon, föräldrar, fostersyskon, kusiner och så mannen så klart och inte att glömma, allra allra bästa vännen som kom nerkörandes från Göteborg enbart för att vara med och fira.

Jag rörde ihop en saffransdoftande, varm fisksoppa med ett riktigt stort surdegsbröd till och som efterrätt bjöd jag på ungefär världens godaste äppelpaj. Eller som mannen uttryckte det, äppelpajernas äppelpaj, inget dåligt omdöme inte. Pajen består av tre, TRE lager med godsaker och då kan det faktiskt inte bli annat än himmelsk, äppelpaj med extra allt helt enkelt.

En massa fina presenter fick jag såsom lärorika böcker, doftande kryddor, ett underbart vackert armband, vin, ett helt fantastiskt fint stativ (här ska det fottas) samt lite annat pyssel och i dag har mannen alltså knåpat ihop en alldeles spillrans ny blogg och jag tror minsann att jag kommer att trivas alldeles utmärkt här (ska bara lära mig hur allt funkar här).

Hoppas att ni oxå gör det.

Varmt välkomna

Follow my blog with Bloglovin

10 thoughts on “Ännu mera trettionågonting

 1. Hoppla, hoppla! Här var det mycket nyheter på en gång? 😀 Stort grattis i efterskott och ny blogg också, jisses.
  Hoppas du hade en underbart fin födelsedag.

  Kramar!!!

 2. Tack, tack för dina grattis!
  Ja ibland smäller det minsann bara till och händer en massa på en och samma gång, vilket ju är toppenkul.
  Födelsedagen var alldeles kanon.

  Hoppas att du oxå har haft en fin helg!
  Kram!!

 3. Grattis i efterskott! Bra virke som föds i augusti;) Den där boken fick jag också i present. Vilka underbara recept och bilder!
  Så har ju bloggen blivit fint piffad också.
  Kram till dig!

 4. Men oj vad fint det var här! Ny sida. Ny webadress. Och födelsedag! Stort grattis i efterskott!

  Är det krångligt att byta till en .se-adress? Jag har också tänkt göra det så att man slipper bloggers krångel.

  kram på dig!

Comments are closed.