Omladdning pågår

width=

width=

I dag tror jag, att jag faktiskt har slagit någonslags rekord i att sova otroligt länge, mina sömnbehov liknas mer vid en trött tonåren än en någon trettioplusare. Fast jag vet ju i alla fall vad det beror på, just denna trötthet är bara ett bevis på en kanonkul jubileumskväll med jobbet. Oj, oj i dag ömmar mina fötter efter många danstimmar i skor som jag inte är van vid, kameran är full av härliga bilder (som jag anser är för jobbprivata för att lägga upp här) och kvar i kroppen finns en glad bubblighet som mynnar i en tacksamhet över fina arbetskamrater och bra chefer som i går bjöd på en helt oförglömlig kväll. Vi var drygt 200 personer som intog Tylöhus, vandrade upp längst röda mattan och blev underhållna på allra bästa sätt med proffsig konferencier och bra liveband. Ja magmusklerna värker fortfarande av skratt och jag är enormt tacksam över att få vara med om sådana kalaskul tillställningar.

Nu efter denna sömnöverdos, filmtittande och en hel skål med godis så känner jag mig faktiskt laddad för att återigen, för tredje dagen på rad, dra på mig en kalasklänning. Denna kväll lite stillsammare med middag på släktgården tillsammans med den stora brokiga släkten, alla hundar, katter och den värme som finns där ute, just i kväll för att fira mammas födelsedag.

Ja och så var det det där med budgivningen, där händer det inte så mycket just nu för mäklaren och de andra budgivarna, de håller oss på halster. Inte ett dugg har vi hört sedan vårt senaste bud i förgår. Jag vet faktiskt inte om det är bra eller dåligt, bara att jag förväntar mig ett avslut nästa vecka. För jag vet ärligt talat inte om vi klarar en cliffhanger, över en helg till. Vi nipprar ju nästan ihjäl oss här, fattar de inte det?

6 thoughts on “Omladdning pågår

 1. härligt med lyckad gårdagskväll! hoppas i alla fall på att få se en outfitsbild? 🙂
  såå spännande, jobbigt att bli hållen på halster så där med budgivningen!
  och så attans sugen jag blev på godis nu då!…:p

 2. Cliffhangers är otroligt nervkittlande.
  Själv kom vi bara till godisskålen – var alltför trötta för att se en film. Men nya tag i dag 🙂

 3. Hihi vilken rolig tå bild. Den var snäppet bättre än godiset :)) Roligt att läsa om allt kul du har gjort i dagarna tre. Du har partajat så att det räcker året ut kanske…. 😉
  Budgivningen ja…hjälp så nervkittlande…

  Ann-Louise

Comments are closed.