Med en fyrtioårsfest rikare

width=

Japp, jag tror minsann att jag fortsätter matbloggandet nu när jag ändå är igång. Vi är precis hemkomna från 40-års galej på en av stans bästa restauranger, magen är full av god mat och vi sitter här lite komamätta i soffan och spånar inför morgondagen. Mannen har precis provat skjortor och jag funderar på om svarta strumpbyxor eller hudfärgade passar bäst till min nyinköpta klänning. Den hänger i alla fall där på gardrobsdörren och väntar på morgondagens galej och vi är ganska så förväntasfulla vi oxå. Vissa av mina arbetskompisar har till och med provfönat håret så att de vet precis hur de ska ha det, ja det är lite lätt hysteri här nu. Jag är lite mindre lat och har bokat tid hos frisören för tvätt, fön och lite hollywoodlockar i håret sisådär, känns skönt fredagslyxigt i alla fall och det är ju inte varje dag som jag går på sådant här stort galej.

Det är ju fasligt skönt att tankarna är lite upptagna av annat än den där budgivningen, för den gör mig lite lätt nipprig. Vi leder fortfarande budgivningen så nu försöker vi att glädjas lite åt det, det är skönt att kunna göra det utanför mäklarens kontorstider. När det är stört omöjligt att något galet kan ske.

I morgon kära vänner kommer bloggen att förbli ouppdaterad, det är ju jobb, festfix och sedan fest som står på schemat, så något inlägg där emellan är nog stört omöjligt. Vi syns på Lördag och då hoppas jag kunna ge er positiva lägenhetsbesked, för en utdragen budgivning med en helg mitt emellan hoppas jag verkligen att det inte blir.

10 thoughts on “Med en fyrtioårsfest rikare

  1. Spännande med budgivningen!! Och så roligt med kul fest och god mat…..det låter som helgen fortsätter i sus och dus 😉

    Håller tummarna för er!

  2. Vad härligt att få se fram emot en fest så där! 🙂 Och planera och fixa. Det blir ju alltid roligare när man själv hypar det lite också 🙂 Lycka till med budgivningen, ingen helg utan en lägenhet vill vi se!

Comments are closed.