Bakisdagen

Ja alltså det är inte riktigt som det låter. Ni som har jobbat natt ni vet. Hur det är när man har gått av och ska vända tillbaka dygnet igen. Det är då den där känsla kommer, bakiskänslan, ungefär som jag har festat en hel natt och dragit i sig alldeles för många glas tequila i någon shothysteri in på småtimmarna. Dessutom susar det i skallen och humöret är inte direkt på topp om man säger så. I alla fall så behöver jag inte släpa mig till jobbet förrän till lunch och innan dess tänkte jag bekanta mig ytterligare med fotoredigeringskursen som verkar vara riktigt kanon.

I går då så var jag i alla fall iväg och klippte mig samt färgade håret (tja, därav bilden på mig, var ju tvungen att lägga upp någonslags bevis även om min min inte är av denna värld, men det bjuder jag på). För det vankas ju nämligen stort galej på Tylöhus på Fredag och då är det ju trevligt att vara nyfixad i håret. Dessutom är det 40-års kalas i kväll och på Lördag ska vi fira kära mamma som även hon har passat på att bli ett år äldre. Ja, det är lite mycket nu om man säger så. Så mycket att jag har varit tvungen att ta mitt förnuft till fånga och faktiskt tacka nej till den där högskolekursen ”att skriva för webben och interaktiva medier”, jag menar det kommer ju fler terminer. Fast jag ska erkänna att det var med lite sorg i hjärtat som jag tackade nej, den verkade vara så fasligt rolig.

Och ni tack, tack så mycket för alla era hållna-tummar, ni är verkligen guld värda. Dessutom så tror jag faktiskt att det hjälper. För i går hände det verkligen något märkligt i den här budgivningen. Alldeles för tidigt på morgonen fick vi ett sådant där hålla-andan-pling i våra mobiler. Då visade det sig att de andra budgivarna hade slagit till med att höja budet med hundra tusen, de som fjantade med tiotusen vid förra höjningen. Okej, några som verkligen vet vad de vill tänkte vi, då är det snart kört för oss. Men senare samma dag fick vi ett samtal från mäklaren som lite generat harklade ur sig att han hade råkat slänga om siffrorna lite, så i själva verket hade våra motståndare bara höjt budet med femtontusen. Ahhh, vi är verkligen med i matchen igen. Som sagt, nu får ni tro att jag är hur galen som helst men eran goda karma, jag tror att det är den som hjälper oss.

Så än en gång tack.

12 thoughts on “Bakisdagen

 1. SV: Vad glad jag blir av dina kommentarer. 🙂 Ja, nästa gång du åker till Stockholm får du se till att göra ett besök där! 😉 Stort lycka till med budgivningen! Spännande att höra hur det går! 🙂

 2. Vad då, jag tycker att du ser riktigt söt och naturlig ut på bilden. Nedvärdera inte dig själv.
  Jag fortsätter tumhållningen. Kram.

 3. Det är helt ”underbart” hur man fuckar på dygnsrytmen när man jobbar natt. Jag sover kortare när jag ska gå av men går runt resten av dagen med huvudvärk för att sen nästan somna i soffan vid sju. Dock missar jag ”sömntåget” och är vaken till en två-tre på natten. Lovley! 😉

 4. åååh, jag håller också tummarna, hoppas hoppas det går vägen för er!!
  skönt med färg och klipp, det börjar bli nödvändigt för mig också snart!:..

 5. Den kursen lät hur kul som helst! Som sagt, det finns ju fler terminer. Tror jag måste söka den också… Vilken bildredigeringskurs är det du går, moderskeppets?

 6. Kursen går på linköpings universitet, 7,5 hp på distans och kvartsfart. Och hitintills så känns den verkligen hur kul som helst 🙂

 7. Kul! Jag går en genom moderskeppet/högskolan i jönköping som också är på distans. Har glömt studietaken men vet att jag har till december 2012 på mig att bli klar, haha. Verkar kunna behövas i mitt nuvarande tempo…

Comments are closed.