Att ladda som en maratonlöpare

Minsann, jag kör visst matblogg här idag. Fast å andra sidan så har jag inte gjort så mycket mer än just det i dag, ätit, sovit och ja, vaknat emellanåt och kollat min mobil efter sms från den där mäklaren.

När jag jobbar natt så får jag för mig att det är bra att ladda innan, med god mat som är riktigt kolhydratrik och som ger energi som håller åtminstone in på halva natten sisådär (sedan på jobbet väntar världens godaste havrekakor som kocken på jobbet har bakat, ska försöka sno åt mig det receptet). Så mannen som är bra mycket piggare än vad jag är i dag han får stoltsera som kock och lagar mer än gärna pasta till sin jobba-natten-trötta-fru. Nu ska jag bara låta maten landa lite och hinna omvandlas till energi, sedan ska vi ta en lång rask promenad med en liten vovve som har sovit sött jämte mig precis hela dagen. Så hon har väldigt mycket spring i sina små ben att göra sig av med.

Och budgivningen, ja den är igång. Vi la första bud, sedan kom det ganska snabbt in en budgivare till som höjde med makalösa tiotusen. Vi som är lite mindre oförsiktiga än så kontrade med att höja en rejäl bit över deras bud. Tänkte att det kanske kan ge skrämselhicka och få våra motståndare lite ur spel. Ja, det lär vi väll märka i morgon. Kan jag be er om att hålla tummarna lite åt oss, tror att vi skulle behöva det faktiskt. Men som sagt, fortsättning följer.

14 thoughts on “Att ladda som en maratonlöpare

  1. Hej! Ladda ja…Några veckor innan det var dags att fara på BB, på den tid det begav sig för oss alltså, så skulle man ju ladda upp nån vecka innan eller så. Men nej, det gjorde jag då inte alls. Jag var bara glad om jag fick i mig nåt alls. Nu försöker jag äta bra för att återhämta mig från en tids sjukdom. Snygga skor du köpt förresten 😉
    Ann-Louise

  2. Det där med budgivning är inte helt lätt. Ibland är det bättre att meddela mäklaren att han eller hon ska höra av sig när sista budet (verkar) vara lagt. Budar från början med alla andra så är man med och trissar upp priset.

    Hur ni än gör så håller jag tummarna för er.

    Ha det gott

  3. Vad kul att du tittat in hos mig idag och jag är jätteglad att ha hittat in till dig. Du har också en jättemysig blogg!
    Hoppas ditt nattpass går bra och att du har laddat upp tillräckligt med energi. 😉

    Kram Jeanette

  4. Mina nattkollegor äter nästan aldrig om nätterna, jag förstår inte hur de pallar att inte äta något på 10 timmar. Jag hade dött! Alla andra ställen jag har varit på har vi käkat något iaf.
    Din mans mat ser supergod ut, jag är en sucker för pasta!

  5. Jag håller såklart tummarna. Det är bara dumt att lägga ett fjuttbud. Vem kan inte buda över 10 000 i ett sånt läge liksom. Nej dundra på med hundratusen minst. Lycka till.

  6. Vilken fin och härlig blogg!! Precis i min smak.. Kul att du tittade in hos mig!
    Jag har också levat i jobba-natt-träsket. Känner igen mig i dina beskrivningar. Det bästa var att få åka hem och sova när alla andra åkte till jobbet!

    Kram

Comments are closed.