Dax för jobba-natt-ritualen igen

Japp, då var jag alltså här igen. Sittandes i soffan efter en lång natts jobb, sådär förlamande trött med en bagerivarm fralla i min ena hand och med ett glas oboy i mitt andra. Precis så som jag vill att det ska vara innan jag kryper ner i sängen med Lemuren som ett klistermärke vid min ena sida och med vetskapen att jag har många timmars skön sömn framför mig. Det är precis här, hemma i soffan med sängen nära, som nattjobbet är som allra bäst.

Ja, just det och så har jag ju en sak jag glömt berätta. Vi var och tittade på hus i går igen, eller tja en lägenhet är det faktiskt om jag ska vara ärlig. Fast en lägenhet med ett uterum, trädgård, garage, fyra rum, ett vardagsrum med högt i tak, genomgående trägolv och så på perfekt läge inne i stan. Ahhh. Jag blir alldeles bubbligt glad och samtidigt otroligt nervös när jag tänker på det, för jag vet ganska väl vid det här laget hur det fungerar med budgivning, mäklare och hålla-andan-pling i telefonen. Men i alla fall, det var en lägenhet att älska. En fyra rum stor lägenhet med plats för umgänge, middagar, fester och kärlek. Precis vad vi behöver med andra ord. och ja, såklart, den där trädgården som Lemuren skulle älska att få ströva omkring i. Det är viktigt det, att Lemuren ska trivas. Såklart.

Men vet ni, nu väntar sängen och jag är inte den som låter en kär vän vänta alltför länge. Det skulle ju vara ohyfsat det. Så god natt på er!

10 thoughts on “Dax för jobba-natt-ritualen igen

 1. Det låter som en alldeles perfekt lägenhet i mina öron. Just en sådan som vi är på jakt efter. Kanske inte just nu men någon gång framöver.

 2. Så bra att du fick en liten tekakspåminnelse! 😉

  Vad spännande det låter med hus/lägenhet eller vad man skulle kalla det. 🙂 Hålla-andan-pling i telefonen var perfekt beskrivet!

  Gillade din kreativa bild till dagens inlägg. Helt i min smak!

 3. Vad spännande med lägenheten! Jag håller alla tummar och tår och hoppas på det bästa. Du får hålla oss underrättade om hur det går. 🙂

  Jag tokgillar din bild! Så läcker! Jag säger det igen, dina bilder kommer verkligen till sin rätt här i din nya blogg. 🙂

  Vad roligt det var att läsa dina svar på frågorna i utmaningen och lära känna dig lite bättre. Och tänk vad många härliga resor du har framför dig! Det är bara att spara på. 😉

  Tusen tack för att du skickar utmaningen vidare till mig. Vad roligt! Känner mig hedrad och självklart antar jag utmaningen. Måste klura lite först. 🙂

  Ta hand om dig kära du och ha en fortsatt fin vecka!

  Kram Lotta

 4. Tack söta du! Jag skall absolut hålla er uppdaterade. Så roligt att du gillar mina bilder och ja, jag håller verkligen med dig där. Bilderna gör sig verkligen mycket bättre på denna blogg där jag kan lägga upp dem i större storlek.

  Så kul att du vill anta utmaningen, väntar med spänning på dina svar 🙂

  Fortsatt vecka till dig med och Tack för att du är en sådan glädjespridare här på nätet.

  Kram på dig!

Comments are closed.