Med någonting att fira

Ja, alltså jag har sagt det förut, men det kan inte sägas nog många gånger. Det är så viktigt att ta tillfället i akt att fira, så ofta man bara kan. Det finns verkligen ingenting som är för litet eller för obetydligt att fira. Det är bara till att fira på helt enkelt.

I går tog vi (jag och min man) tillfället i akt att fira att det faktiskt var elva år sedan som vi träffades (inte just i går men tidigare i veckan, fast det spelar ju inte så stor roll). För elva år sedan stod han där utanför min dörr i en studentkorridor i Kristianstad och ville bjuda in mig på vin, en helt vanlig söndag. Jag föll för hans blonda hår, vackra ögon, stora hjärta och konstnärliga ådra. Ja, allt det där som jag fortfarande älskar och inte kan få nog av. Så vi passade helt enkelt på att fira kärleken i går, för den kan man minsann inte fira för många gånger.

I dag har vi istället firat något helt annat. Vi har varit iväg på barndop hela dagen hos några fina vänner och firat…tja att barnet har fått ett namn och blivit upptagen i svenska kyrkan. Och nu, ja nu ska jag iväg och träffa hela teatergänget till den där nya pjäsen. Det ska allt bli bra spännande. Nya utmaningar, något att fira kanske?

4 thoughts on “Med någonting att fira

  1. underbart med kärlek och fint att fira ofta och mycket!!:)

    och jaa, visst är texten himla tänkvärd alltså! dela gärna vidare om du vill, deras sida som jag länkade till fann jag på facebook!

  2. Ja ja ja! Man ska fira mest hela tiden. Det finns alltid något fint man kan fira och göra till något stort. Hmm, undra vad vi ska fira idag? Jag får fundera på det en stund tror jag. kram

Comments are closed.