I dess rätta element

Ja, kanske finns det inget som ger mig mer luft under mina vingar än just det, att få ströva omkring i skog och mark, insupa frisk luft och att njuta av tystnaden. Jag menar ärligt, finns det något bättre sätt att ladda batterierna på? Tja, inte för mig i alla fall. Jag kan gå omkring sådär i timmar, med Lemuren vid min sida och med en energidepå att fylla.

Dessutom finns det inget bättre sätt att få ur sig lite aggressioner och bena upp trassliga tankar. Till på köpet, som ett plus i kanten kommer en massa motion och dessutom kan förrådet av svamp, lingon och blåbär fyllas på. Dessutom gratis och till för alla.

Nästan som ett hallelulejamoment.

16 thoughts on “I dess rätta element

 1. Härliga bilder av bloggerskan! 🙂 Och jag kan bara instämma i dina tankar om naturen och hur mycket det ger att ladda energi i naturen. Vi är lyckligt lottade här i Sverige som har allemansrätten. 🙂

  Njut av din helg!

  Kram Lotta

 2. Min tekopp….bara namnet blir jag kär i! Vad fin blogg du har, bookmarked från och med nu

  Så glad jag blev för din hälsning och gulliga kommentar. Tack!

 3. Jag håller med dig helt och hållet! Naturen är helt fantastisk!
  Vilken snygg klänning du har.
  Ha en fortsatt fin dag!
  Kram
  Nelya

 4. Vilka fina bilder! Ja visst är naturen underbar. Har du hittat mycket svamp och lingon? Vilken trevlig klänning du har på dig! Må så gott!

 5. Instämmer men hallelujandet! Har tydligen blivit både lugnare och mer harmonisk sen jag flyttade ut på landet och började ströva i skogen titt som tätt. Men måste erkänna att så där snyggt klädd är jag INTE när jag är ute i skogen. Men jag skulle önska det!

Comments are closed.