Sådant som blivit över

Nu när sommaren faktiskt är slut på riktigt och hösten har gjort sitt intåg, så har jag och käraste syster inventerat vad som finns kvar av våra Green Gate-grejer. Dessa köpte vi in förra sommaren för att sälja i mina föräldrars gårdsbutik och nu i slutet av denna sommar har vi reat ut det sista. Kvarglömda fanns då några enstaka saker som istället får bo här hemma hos mig, vilket inte gör mig något då jag är lite småkär i det mesta som Green Gate har att erbjuda och då i synnerhet det som vi har köpt in såklart.

Nu då när sommaren är slut och alla vackra, färglada muggar, kannor, smycken och annat är sålt så börjar återigen den där drömmen att spira. Den om att utöka och rusta upp mina föräldrars gårdsbutik till att även omfatta inredning, lavendel, olivträd, doftljus och en massa andra underbara saker. Det skulle passa så bra ihop med alla ekologiska grönsaker, hemslungad honung och rapsolja från österlen. Hmm ja, den drömmen har legat där och grott i många år och vem vet någon gång i framtiden kanske den blir förverkligad. Vi får se. I alla fall så är det drömmarna och visionerna det som håller mig igång och gör luften lite lättare att andas.

Vår djupaste rädsla är inte att vara otillräckliga.
Vår djupaste fruktan är att vi är omåttligt kraftfulla.
Det är vårt ljus, inte vårt mörker, som skrämmer oss mest.

6 thoughts on “Sådant som blivit över

 1. Fina ting och tänkvärda ord. ”Det är vårt ljus, inte vårt mörker, som skrämmer oss mest.” Det där fastnade lite hos mig…..tänker…..hmmmm. Kanske är det så?
  Lycka till med drömmarna och det är lite höstens tid. Man börjar att planera för nästa säsong och visionera. Jag säger tummen upp.

  Kramar och ha en fin helg nu!
  L

 2. Det låter som en utmärkt idé tycker jag! Jag hade kommit som ett skott. Jag är ju vansinnigt svag för alt sådant. 🙂

  Ja, vad vore våra liv utan våra drömmar. Stora som små. Några förblir just bara trevliga och inspirerande drömmar medan många slår in och blir precis så där underbara som man förväntat sig eller till och med än mer. Andra blir annorlunda men lika bra. Oavsett vilket är dömmar som syre. Vi måste ha dem för att må bra och utvecklas.

  Lycka till med alla dina drömmar och ha en riktigt fin helg vännen!

  Kram Lotta

 3. Tack söta du. Ja, drömmar är verkligen det som ger en hopp och energi att ströva vidare.

  Kram på dig

Comments are closed.