Med lasagne, plugg och lite galenskap

Har precis stoppat i mig på tok för mycket av mannen paradrätt lasagne och är lite mer än behagligt mätt. Mannen har dessutom hunnit med att vara ute och rasta Lemuren så nu ligger hon här mellan oss i soffan och tuggar förnöjt i sig dagens typ, tredje ben.

Vi däremot sitter med varsin dator i knäet och försöker bli åtminstone lite klokare på vad vi har gett oss in på när det gäller högskolekurser under hösten. För vi är båda lika skogstokiga och har fått för oss att det går alldeles utmärkt att kombinera heltidsjobb med halvtidsstudier. Fast det är klart vi sparar in sisådär två-tre timmar varje kväll på att inte ha tv, utan istället lägga dessa timmar på att fånga lite ny kunskap. Vår interna tävling om vem som egentligen är mest ifrån vettet vinner dock mannen utan att blinka, för utöver heltidsjobb och plugg så extraknäcker han ju som musiker oxå (på kvällar och helger).

Ja, det är ju synd att ligga på latsidan. Eller som en av mina vänner sa häromdagen, ”alltså det finns ju så mycket kul att göra och så många nya saker att lära sig så jag undrar hur jag ska hinna med allt”

Ja, det är ju ändå så det är. Hur fasiken ska man hinna med allt det där roliga, nya och alla saker som man vill lära sig? Hmmm Ja det är väll bara att börja från början av listan och sedan beta av helt enkelt. Så då gör vi väll så då.

Om du låter omvärlden tro att du är galen är du fri att göra vad du vill

9 thoughts on “Med lasagne, plugg och lite galenskap

 1. Jag har studerat HELTID och jobbat heltid – samtidigt 🙂 det gick förvånansvärt bra och det var intressant. Jag kommer nog inte att göra om det dock 🙂 Om jag inte är tvungen. Det är roligt att studera tycker jag 😉 Lycka till med dina studier. Vad är det för kurs förreste?

 2. Ha, ha vet du vad, då tror jag faktiskt att du vinner vår lilla tävling. Alltså heltidsstudier och heltidsjobb, är den ens möjligt?? Kram på dig

 3. Plugga och jobba samtidigt tycker jag är galet så det betyder att du absolut är helt fri att göra vad du vill och ingen kommer bli förvånad. Verkligen imponerad att du ger dig in i det.

  kram

 4. Jag håller med – det finns alldeles för många saker att göra och lära sig för att ligga på latsidan. Det gäller bara att hitta en balans som fungerar.

  Studier är alltid kul. Jag läser också en kurs i höst men det är långt ifrån halvtidsstudier. Mer föreläsning- och seminarieform utan måsten emellan. Passar mig perfekt just nu.

 5. Men faktiskt, det finns ju hur många högskole/universitetskurser som helst man vill läsa utöver alla program 😉
  Vad är det ni läser?
  Lycka till.

 6. Det gör ni helt rätt i! 🙂 Och visst finns det så mycket roligt att lära sig och hitta på och det är bara att ta för sig av det härliga smörgåsbordet. Glöm bara inte bort att äta och sova mellan varven också. 😉

  Kram Lotta

 7. Ja, visst finns det. Jag läser fotoredigering och mannen min läser programmering. Riktigt, riktigt kul tycker vi båda och tack. Kram på dig!

Comments are closed.