Ett gott skratt

Det krävs så lite för att göra någons dag eller ge någon annan människa en extra anledning till att skratta. Jag kan säga att jag är grymt lättroad och har väldigt nära till skratt, alltid. Vilket mina arbetskompisar så väl känner till. Så när jag efter vår sthlmshelg skulle packa upp min väska, så hittade jag väl undangömda små hotellfaskor precis överallt, minst sju stycken kan jag tillägga. Hi, hi, hi det är sådant jag går igång på och jag småskrattade hela tiden jag packade upp min väska.

Tänk så enkelt det är att göra någons dag. Egentligen

5 thoughts on “Ett gott skratt

  1. Hihi Vad kul, vilket roligt påhitt av dem! 🙂 Vilka kuliga arbetskompisar du har. Det är sånt där som förgyller vardagen och ett gott skratt sägs ju förlänga livet. Tycker om din nya blogg! Ha det så bra fina du 🙂

    Ann-Louise

Comments are closed.