Med en ny skönhet i garderoben

Vi är bjudna av jobbet, på stort galej, för att fira jubileum på Tylöhus om några veckor. Så när vi nu var 15 tjejer som sprang omkring i Stockholm var ju en av de stora snackisarna det där med kläder, accessoarer, smycken, skor, väskor…you name it, till just detta jubileum. Själv köpte jag en klänning för några veckor sedan på hm för en billig peng och var rätt nöjd med detta fram tills att jag visade klänningen för min man. Han hmmade och kliade sig lite i håret och sa sedan lite försiktigt att – den där är ju ganska lik ditt nattlinne…… Kändes inte så bra kan jag säga. Så jag sällade mig till skaran av arbetskompisar som hade ett uppdrag att utföra.

Inte för att jag på något vis har varit orolig för att inte hitta en klänning lagom till den stora festen, för jag kan säga som så här, att är det något jag verkligen är bra på så är det att köpa klänningar. Ja men nu sprang jag ju i alla fall på en liten skönhet på söder. I en liten butik stod designern bakom ett helt nytt märke och sålde själv sina skapelser. Trevlig som bara den och med ett gäng klänningar till halva priset att erbjuda så gjorde han mig knäsvag. Hade jag inte infört klänningköpstopp på mig själv så skulle jag även slagit till på denna tjusiga sak. Men, men finns den kvar nästa månad så vet i katten om jag inte slår till ändå. Trots allt. Jag menar, kan man verkligen ha för många klänningar i sin garderob?

9 thoughts on “Med en ny skönhet i garderoben

  1. Hi, hi ja det är väl det som är problemet. När ska man hinna använda allt 😉
    Dagens i-landsproblem kanske.

Comments are closed.