Med en stockholmshelg rikare

Ja, det är helt enkelt anledningen till min totala frånvaro från bloggen under helgen, jag har alltså varit en sväng i huvudstaden med ett gäng arbetskamrater som hade siktet inställt på tjejmilen. Jag kan genast och med en gång avslöja att jag INTE var med och sprang, däremot är jag en riktig höjdare på att hejja fram andra människor, så det var min stora bragd denna helgen. Ta mig till Buttricks köpa pom-pom-grejer och stå vid sidan om som värsta cheerleadern och skrika uppmuntrande ord till alla hurtiga och duktiga tjejer.

Jag är i alla fall precis hemkommen från tågresan och var bara tvungen att titta in här och säga hej innan jag stoppar i mig några rostade mackor och kryper till kojs. För huvudet är fullt av skratt, kroppen är trött av långa promenader och jag längtar till i morgon när jag ska kika igenom helgens bilder och dessutom träffa den där regissören som har en roll att erbjuda mig i en nyskriven pjäs.

Kudden väntar och ja vi, vi ses i morgon igen.

13 thoughts on “Med en stockholmshelg rikare

 1. Vilken fantastiskt rolig helg du har haft i huvudstaden. Jag känner din bubblighet hela vägen hit. 😉 Härligt med sådana helger. De behöver vi alla emellanåt och jag kan riktigt se dig framför mig hejandes på alla springande kvinnor. 🙂

  Lycka till med mötet med regissören idag! Jag håller tummarna för att det leder till något riktigt roligt. 🙂

  Tusen tack snälla du för dina uppmuntrande ord och lyckönskningar hos mig angående mitt skrivande! Det betyder så oerhört mycket ska du veta och vet du vad, jag tycker att du också är cool som följer dina drömmar. Du valde båda de intressanta kurserna och antog utmaningen och har ständigt nya järn i elden när det kommer till skådespelarbiten. Teater, film – you name it! Så jag tycker allt att du är lika cool du som lever dina drömmar vännen. 🙂

  Ja, pausande tycks inte vara min grej. 😉 Så det blir en kombination av skrivbubbla och blogg istället. Det känns som en riktigt bra lösning just nu. 🙂

  Ha en strålande fin vecka och lycka till med alla dina projekt! Jag hejar på dig hela vägen!

  Kram Lotta

 2. Oj vilken helg! Det låter som ett perfekt nöje att heja på när andra springer tycker jag. Helt med megafon eller bara glada tillrop.
  En roll i en nyskriven pjäs? Wow….

  kram och ha en fin fin måndag

 3. Tack, tack Lotta för alla fina ord.
  Dina inlägg här är alltid lika roliga att läsa och är guld värda ska du veta.

  Stor kram till dig

 4. Ja, hejja dig!
  Ser du då någon med rosa pom-pom som står och hejjar på vid sidan av så vet du att det är jag 🙂

Comments are closed.