Med höstcravings på hjärnan

Alltså tjejer, får ni oxå sådana där materiella habegär ibland. Ni vet riktiga cravings, när hjärnan bara har fokus på en enda sak och inget annat liksom blir viktigt, just då (fast det bara är materiel kärlek det handlar om).

Just nu består mina cravings av höstgrejer och då framförallt skor, kängor, stövlar, ja alla möjliga fotbeklädnader helt enkelt. Jag skyller helt obekymrat detta på höstkatalogerna, det är deras fel helt enkelt. Jag menar, jag vill inget annat än att krypa in i tjocka koftor, dra en stickad mössa i murriga färger över mitt huvud och sticka ner fötterna i ett par grova kängor. Ja, då blir det helt enkelt som det blir när man springer på det ena snygga skoparet efter det andra.

Jag kan säga som så att min skokvot är fylld för minst ett halvår framöver i alla fall. Och på något vis känns ju inte det så illa ändå. Rustad för hösten, det har jag minsann aldrig varit så ordentligt som i år inte.

16 thoughts on “Med höstcravings på hjärnan

  1. Asså, jag förstår PRECIS vad du menar. Jag kollar in ett par skor nu…och har gjort sen i april typ…de är på rea, men kostar fortfarande lite väl mycket. Men man vet aldrig. de är sååå snygga!

  2. Åh vad snygga!!! Köpte ett par svarta kängor med skaft och snörning som jag älskar. Jättesköna och tuffa! Ger lite attityd, precis som dina gör!

  3. Samma här. Jag skulle vilja ha en helt ny garderob helst men jag har lovat mig själv att göra en ordentlig inventering av det jag har innan jag sätter igång 🙂 Nya skor är nog ett måste. Dina är skitsnygga!

  4. Snygga kängor! Jag letar efter såna för fullt men inga verkar riktigt passa in i min kravlista…. Funka till byxor, funka till kjol, funka på jobbet och vara snygga. Och helst inte snordyra. Verkar kunna bli utan, haha.

    För övrigt riktigt mysigt med höst och ordentligt med kläder!

  5. Hi, hi ja ibland är det så svårt att få allt att stämma. Lycka till med letandet & hoppas att du finner vad du söker.

Comments are closed.