Med en mycket lång natt i ryggraden

Det enda riktiga efter att ha jobbat en lång natt är att cykla inom bageriet på vägen hem, köpa med sig nybakta frallor och väl hemma hälla upp en stor kopp mjölk och ösa ner några skedar oboy däri (dricker aldrig oboy annars, bara när jag jobbat natt, det är liksom en del av ritualen). Sedan mumsar jag i mig det hela medan kroppen och knoppen blir tröttare och tröttare och sängen ropar mitt namn (så högt så jag tror att till och med grannarna hör).

Det är det bästa med att jobba natt, att få gå och lägga sig när man kommer hem.

Halleluja.

Så god natt kära vänner eller vad säger man, god dag?

4 thoughts on “Med en mycket lång natt i ryggraden

  1. Vilken härlig morgon! Det gäller att unna sig. Idag har jag spelat golf
    och det har varit en mycket fin runda i solsken. Alltså unna sig!

Comments are closed.