Att rusta sig för hösten

Ja, jo jag känner att det börjar bli dax nu, att börja se över gardroben, plocka fram koftorna och rusta upp för kyligare tider. För även om sommaren fortfarande glimtar till emellanåt, så blir det mer och mer uppenbart att hösten börjat sitt intåg. Morgnarna är lite kallare, luften lite högre, krispigare och mörkret kommer lite tidigare på kvällarna.

Så i förra veckan sprang jag då på dessa underbara kängor och de är precis sådana jag har letat efter ett tag nu. Dessutom var de förvånansvärt billiga (för att vara i riktigt skinn), lite fodrade och dessutom utrustade med de rätta detaljerna såsom snörning, halvhögt skaft och så var de svarta, mitt i prick helt enkelt. Dessutom var mor och syster iväg på sådandär galen utförsäljning av cream och kaffe-kläder igen och de köpte med sig den mest underbara kofta till mig, för blygsamma pengar. Men den får ni se en annan gång. Nu tänkte jag nämligen fräscha till lägenheten lite, skutta iväg till affären och ge mig på något av recepten i boken som jag fick i födelesdagspresent. För snart kommer finaste Johanna hit på fika och då behöver vi lite sött innan långpromenad med Lemuren.

6 thoughts on “Att rusta sig för hösten

  1. åh, härliga skor! jag letar också efter ett par bra, lite varmare, kängortyp.. får se vad jag kan hitta!

    och det låter som en bra idé, att diskutera meningen med livet över en kaffe.:)

  2. Det är lite mysigt att vänta in hösten och köpa lite nytt, testa lite annat te och mysa med tända ljus. Det är något jag kommer att göra ofta i höst och vinter detta år!

Comments are closed.