Med en fartfylld helg i bakspegeln

Jaa, alltså oj vilken helg det har varit, den har gått i 190 från början till slut. Om vi ska börja från början så var vi iväg och firade älskade mormor på Fredag kvällen. Sedan på Lördag upp alldeles för tidigt, iväg till jobbet, sluta lite tidigare än vanligt, cykla hem, duscha, bilfärd till Göteborg, checka in på Gothia Tower, möta upp vänner för fördrink, mat och champange i hotellbaren.

Sedan helgens höjdpunkt: konserten med Brad Paisley. Det går bara att beskriva den på ett sätt och det är magisk. Jag menar han har allt, han är snygg, sjunger som en gud, har en karisma som skulle kunna göra vem som helst grön av avund, skriver texter som träffar rakt i hjärtat, en begåvad musiker och dessutom en entertainer utan dess like. Som sagt, det var magiskt (det enda icke-magiska med det hela var att mitt kamerabatteri var urladdat när vi kom fram till Göteborg, hur förbannad tror ni att jag är på mig själv för det, ungefär?).

Sedan på Söndagen vart det sen hotellfrukost i en överfull matsal, bil hem till Halmstad, tolvårskalas med hela tjocka släkten utomhus i solsken och med tacos, kladdkaka och ballonger.

Sedan till helgens andra minnesvärda upplevelse:seans sent på kvällen i ett nedsläkt rum fullt med tända ljus på mina föräldrars gamla släktgård. Vilken häftig grej. Vi var åtta släktingar, som står varandra nära, bara kvinnor som fick uppleva denna märkliga kväll tillsammans. Jag vet att många tycker att sådana här grejer är humbugg och skitsnack, vilket man gärna får göra om man vill. Det är ju lixom upp till var och en. Men för mig är det sanning och en del av livet.

Så var det i alla fall med den helgen, en helg att minnas på många sätt.

Hur har ni haft det?

12 thoughts on “Med en fartfylld helg i bakspegeln

 1. Vilken härlig helg ni verkar haft, jag försökte lyssna på Brad via mobilen men det funkade inte, så jag ska kolla på länkarna på datorn istället.

  Det är mysigt att åka iväg och bo på hotell, inga måsten och god mat! Smarrit! 🙂

 2. Verkligen inte lika bra alls men det kommer väl fler helger. Härligt att din blev så fin. Det är alltid trevligt med lite miljöombyte!

  Kram och god morgon!

 3. Förstår att Ni har haft en härlig helg. Jag har också haft en skön helg med arbete i trädgården och en solig och skön dag i Trelleborg hos min mor. Varit på kyrkogården också. Där var så vackert!

 4. Åh vad härlig helg! Finns inte mycket som slår en riktigt bra konsert.

  Jag håller på att ladda för att prova något av recepten. Har du hunnit testa nåt än?

 5. Hoppas att du lyckades kolla på länkarna via datorn. Visst är det underbart att bo på hotell och det absolut allra, allra bästa är ju hotellfrukost 🙂

Comments are closed.