Med nyfikenheten intakt

Nu har jag då äntligen bestämt mig. Bestämt mig lite mer för vad hösten skall innehålla och för vad jag verkligen vill göra, oavsett vad det kräver av mig. Jag kunde bara inte tacka nej till någon av de där högsolekurserna som jag kommit in på. Det får bära eller brista. Men jag är så nyfiken på vad de innehåller och vad jag kan lära mig av dem. Jag menar, att skriva för webben och att lära mig mer om fotoredigering, det är lixom stört omöjligt att tacka nej till sådana kurser.

Vad jag däremot var tvungen att tacka nej till var den där musikalkursen med Hallands mest sprudlande regissör, det gör lite ont i hjärtat att tacka nej till sådant. Men det gick bara inte. Det är så ibland.

Det som jag ännu inte har bestämt är om jag ska tacka ja till den där rollen i en nyskriven pjäs med en ensamble som jag ännu inte känner. Å det skulle vara så roligt. Jag är så nyfiken på allt det där, på det nya, på det jag ännu ej kan och på nya människor. Den nyfikenheten skall jag hålla hårt i och hoppas att jag får behålla hela livet. För tänk vad tråkigt livet skulle vara utan den.

7 thoughts on “Med nyfikenheten intakt

 1. Det låter som du har en riktigt, riktigt spännande höst att se fram emot. Härligt! För det är en härlig känsla det där, att känna att man lär sig nya saker varje dag. Och att träffa nya människor att lära sig av och tillsammans med. Den känslan kan jag sakna från högskoletiden. Vem vet, kanske dags att lära sig nytt för mig också. 😉

  Håll hårt i din nyfikenhet, den kommer att skänka dig oerhört mycket glädje!

  Njut av helgen! 🙂

  Kram Lotta

 2. Så spännande! Fotoredigering hade jag också velat gå en kurs i. Det kommer en dag men inte i år, var sak har sin tid.
  Kram

 3. Låter som riktigt spännande kurser så jag förstår att du inte tackade nej. Funderar själv på en keramikkurs… Men får se. Dagen är inte så bra.

  Trevlig helg!

 4. Jag kände på mig att du skulle få svårt att välja på de båda kurserna. Jag går på en medicinsk yoga-kurs. Lycka till med dina kurser! Hoppas att Ni får en trevlig helg!

 5. Håller med dig. Det är mycket man vill göra. Jag gör som dig. Det får bära eller brista. Läsa 150procent med två barn, hund, hus och man…äsch det går! Prova måste man ju.

Comments are closed.