Livsuppdateringsdagen

Ibland har det sina fördelar med att jobba helg inom vården. Som två lediga dagar efter varandra mitt i veckan tillexempel. Inte fy skam inte. Just nu sitter jag och laddar med en riktigt lång och god frukost (med massor med blåbär och med tranbärsjuice allt som är bäst för min kroppstyp pitta enligt ayurveda). Alldeles strax vankas det nämligen långpromenad med bus för Lemuren och med en massa prata-igen-sedan-sist-prat för mig och en av mina bästa teatervänner.

I kväll blir det dessutom en återträff för mig och en klasskompis sedan grundskoletiden, henne sprang jag på i somras och vi bytte då nummer och lovade varandra en fika framöver. Och det är alltså den vi siktar på i kväll. Vi som inte har träffats på säkert tio-år, snacka om att ha mycket prat och livsuppdateringar att ta igen.

One thought on “Livsuppdateringsdagen

Comments are closed.