På sista versen

Lavendel. Jag kan inte komma på någon blomma som doftar godare och mustigare än just den. För två veckor sedan var jag ute och tjuvade lite lavendelblommar i mina föräldrars trädgård. De har en stor rabatt bakom huset som håller på att fyllas helt av en lavendelbuske som har växt sig stor och stark under åren. Dessa kvistar som jag då tog har fått en ny boplats i köket och hänger där och doftar gott. I dag tänkte jag minsann vara så tjuvaktig att jag skulle plocka med mig lite till hem från min lavendelgömma, men sorgligt nog var där knappt några kvar, sommaren sjunger verkligen på sista versen. Ibland är man bara inte tillräckligt snabb. Attans oxå.

12 thoughts on “På sista versen

  1. Lavendel är det godaste 🙂 Tyvärr är jag inte lika bra på att odla lavendel som jag är på att njuta av den.
    Lavendelskorpor tex. det är riktigt gott.

  2. Vilken trevlig lauout på din nya blogg. Förstår att du vill hålla sommaren kvar. Det vill jag också. Cyklade på Ven i helgen. Det var underbart. Fortsätt njut av dofter i trädgården! Det gör jag.

  3. Å tack! Så kul att du gillar den. Låter härligt med ven, hoppas att vi ses snart igen så får du berätta mer 🙂 Kram

  4. Å lavendelskorpor låter verkligen kalas, det måste jag bara prova, ska bara hitta mig lite mer lavendel först. Tack för tipset!
    Kram

  5. jag håller med, det luktar hur gott som helst! Jag gjorde några små påsar som jag gömt lite var stans i garderoben. Men hur gör man en sån där kokong med kvistarna utåt o blommorna innåt?

Comments are closed.