En Söndag med höstfeeling

Söndagen här på västkusten har varit både regnig och hostig. Jag gjorde en kraftansträngning på morgonen och försökte städa huset samtidigt som två trötta barn hade svårt att samsas med varandra. Efter typ två städade rum så landade jag i soffan istället under hostattacker och allmän trötthet. Medan regnet har smattrat utanför så har vi istället tittat på film, lekt lekar och bara tagit det lugnt. Innan kvällsmaten tog jag en promenad i stilla sommarregn med den lurviga och kom hem till långkok och tända ljus i torparköket. Riktig höstfeeling på det. Inget mig emot, då jag ibland behöver dagar som just denna.

Höstfeelingssöndagar att bara stänga in sig och låta själen komma ikapp litegrann.

4 thoughts on “En Söndag med höstfeeling

  1. Såna dagar är underbara! Jag behöver också såna. Ganska ofta faktiskt. Bäst är när dom infaller vid höstväder. Då ska man liksom vara inne och mysa. Svårare mitt i sommaren med 25 grader i skuggan och strålande sol. Då ska man vara ute och njuta. Oavsett vad det inre säger. Kram

Comments are closed.