Färgklick

DSC_0274 (Custom)

Nu i kväll var jag och min systers familj ute i den knallgula raspen för att ta familjebilder på dem i den stilla, alldeles perfekta försommarkvällen. Själv fick jag feeling och slängde på mig min precis nyinköpta knalliga klänning kvällen till ära. Det är inte så ofta jag köper kläder numera, dels har inte ekonomin tillåtit det (hallå dubbla boenden under ett år tid, torprenovering och två adoptioner) och sedan så har jag medvetet dragit ner på all min konsumtion eftersom jag strävar efter att leva mer hållbart. Så nu när jag köper kläder så investerar jag snarare i sådant som jag vet kommer att funka länge och köper hellre färre kläder av bra kvalité. Så i början av veckan så slog jag till på två klänningar, varav detta är den ena. Och alltså, älskar den. Älskar färgen, modellen, kvalitén, att den har fickor och att det kan vara den skönaste klänning jag har ägt. Typ så.

DSC_0254 (Custom)

Under de senaste åren när jag har varit låg på energi så har jag mest föredragit svarta och grå kläder. Snacka om att sinnesstämningen märks av i kläder och inredning. Nu vill jag mest svepa in mig i regnbågens alla färger och dansa långdans på ängarna.


DSC_0257 (Custom)DSC_0251 (Custom)

I morgon drar vi till Astrid Lindgrens värld med mina föräldrar och lämnar vovven till vänner i stan. barnen ser SÅ mycket fram emot detta äventyr och så även jag.

Jag menar vem blir inte som barn på nytt när det vankas pippi teater och Ronja sång?

3 thoughts on “Färgklick

  1. Å tack! Vi har haft det alldeles förträfligt bra. Hoppas att även du fick en fin helg!

Comments are closed.