En lisa för själen

DSC_0920 (Custom)

Det är en sådan lycka att ha en stor, vild trädgård att kunna spatsera runt i. Morgonpromenaden med vovven sker i trädgården, förbi de små odlingarna, bort till de blommande körsbärsträden, hav av förgätmigej och in i den bortre delen som övergår i skog där marken täcks av lupiner  och daggvåt spindelväv.

DSC_0929 (Custom)

Det är verkligen en lisa för själen av andas lantluft och lyssna på tystnaden. Här är mycket att fixa och dona med i trädgården men just nu så får den mest vara som en stor sommaräng med klippta stigar att vandra på. Allt har sin tid och just den här sommaren är tid för att bara vara. Kanske det viktigaste och svåraste att lära sig här i livet, att vara i nuet och njuta av just det.

Jag är ju lite av en expert på att dra igång projekt. När jag mår bra och är i mitt rätta element så svämmar lixom huvudet över av ideér och vi har många planer för vårt lilla torp. Det är hönsgård, getter, grisar, växthus, parkering, odlingar och mycket annat. Men som sagt, efter ett år av renovering och flytt så är hela familjen i behov av en sommar där det pausas och njuts av det som är. När livet äntligen är som ett stilla porlande vatten istället för en brusande fors så gäller det att förvalta det väl.

DSC_0922 (Custom)