Nya rutiner

DSC_0904 (Custom)

I går flyttade vi upp. Upp på övervåningen till nya sovrum och nya rutiner. Det släpades sängar och madrasser, sängbord och sagoböcker, upp för den gudsförgätna trappan till vinden som numera är övervåning. I natt var alltså första natten som vi sov under snedtak och i tre sovrum i fil. Tanken är att barnen så sakteliga ska få vänja sig vid att sova i egna sängar och med oss i rummet precis intill. Vi har förberett och pratat med barnen om det här i ungefär ett år nu.

Inget av barnen kunde sova, såklart. Efter 1.5 timmes nattning så somnade till slut lillebror och jag tassade försiktigt ut i den stilla trädgården och njöt av doften, ljuden och bara känslan av att var sak efter den andra börja falla på plats i vårt vingelvangel hus. Nya rutiner infinner sig efterhand och ingenting behöver gå snabbt eftersom långsamt oxå leder någonstans.

Tänk att jag som är så otålig börjar lära mig det tillslut ändå, att långsamt oxå leder någonstans.

2 thoughts on “Nya rutiner

  1. Hej Karin! Varmt välkommen! Så roligt att du hittar hit och varmt välkommen tillbaka.

Comments are closed.