Mina Instagramfavoriter

Hur många jag följer på Instagram varierar väldigt mycket, ibland hittar jag nya favoriter att följa och ibland tröttnar jag på och tar bort. Ibland vill jag detoxa även den delen av mitt liv och följer enbart ett fåtal och ibland vill jag följa supermånga och mitt inspirationsbehov tar lixom inte slut.

Vad jag däremot alltid älskar är att hitta riktiga, genuina människor att inspireras utav. Gärna kreativa, sprudlande, raka och ärliga människor som är på riktigt. Jag vill ha alla sidor av livet, både djupet, smärtan och det där rosa, skimrande. Glädjen och ledan, passionen och botten, det vackra och det där som skaver. Kan inte alls inspireras av människor som saknar botten. Ni vet vackra bilder, strössel och skimmer. Bara. Så jävla tråkigt. Ge mig hela paletten tack!

Så här ger jag er mina fyra mest inspirerande Instagramkonton just nu.

16122662_369038043477639_3859770182725533696_a

@MyFeldt är utan tvekan den mest inspirerande i min feed just nu. Alltid lika galet pepp bjuder hon på dansfilmer, bilder på smarriga bakverk, blommor och vackra bilder från det lilla underbara bageri inne i centrala Halmstad. Till på köpet texter med hjärta och själ där hon ryter till om kärleken till mathantverket och ekologisk mat.. Hon skriver om sorgen efter sin mamma, kreativiteten, det sköra i livet, naturen, föräldrarskap och allt annat mellan himmel och jord. Alltid med mycket känslor och starka ord. Blir alltid lika pepp och berörd av hennes inlägg.

16464963_213736662364301_8203184190133370880_a

@miemile, Maria började jag följa via bloggen Vilda barn för ett par år sedan och har sedan första stund varit oerhört inspirerad av henne. Från början var det mycket texter om nära föräldrarskap, rawfood och socialantropologi som sedan övergick till smyckesskapande och försäljning av kristaller, örter och annat via hennes konto miemeliesmarknad . Numera bor hon i La Paz i Boliva och skriver om vardagen där med att driva ett rawfood cafe, om hantverket, om politik, kultur och historia i Bolivia. Jag älskar att hon gör min värld större och ger mig så mycket insikter i sådant som jag annars inte skulle veta så mycket om. Blir så inspirerad av människor som vågar, som hoppar och hittar sin alldeles egna väg att gå långt bortanför mainstreamstråket.

17077202_608928125970937_5972846031673491456_a

@Lisasofiatisell började jag följa för ganska många år sedan via hennes numera nedlagda blogg Lisasvilja. Vissa människor vet man att man bara tycker om, bara sådär, även om vi aldrig har träffats så är Lisa precis en sådan person. Jag tycker verkligen om henne och dessutom så inspirerar hon mig med sina härliga bilder på rawfoodmat, vacker natur och kreativ inredning. Alltid lika vackra, inspirerande fotografier och så hennes känsla för att hitta själen i vackra gamla skåp.

14712409_1808482769435490_8324673872745988096_n

@Annalenastolt alltså den här tjejen gör ju bara de mest magiska kristallsmycken hemma och jag kan knappt vänta tills hon startar upp någon slags försäljning. Vill. Ha. Allt. Tycker dessutom verkligen om stämningen i hennes bilder, de tilltalar mig alltid. Det är något skönt bohemiskt över den här tjejen.

Har ni några favoriter som ni vill dela med er utav? Antingen bloggar eller Instagram, jag letar alltid efter nya, starka, smarta, inspirerande och modiga människor att följa.

One thought on “Mina Instagramfavoriter

  1. Tack för fina tips, var flera nya för mig! Ska kolla upp vid tillfälle! Just nu har jag lite detox från fb och instagram, scrollar igenom bara lite då och då. Behövde det breaket och faktiskt har det varit ganska lätt att gå från ständig uppdatering, till bara varannan dag, eller så!
    Men två favoriter är lätt Malin Wollin och Lisa Bjärbo (onekligen). Bara för att det är så härligt att få skratta av igenkänning!
    Kram

Comments are closed.