En väldigt tidig Måndag

dsc_0359-custom

God morgon på er! I dag sparkar vi igång den stora verkligheten igen och jag passar på att gå upp klockan fem för att äta grötfrukost, beställa födelsedagspresent till den snart åttaåriga dottern, betala några räkningar och rasta vovven. Första jobbdagen som jag vaknar i torpet och vet lixom inte riktigt när jag ska ge mig av på morgonen för att komma i tid i halkan till sjukhuskläder och fotriktiga skor. Men det ger sig.

SÅ fantastiskt skönt att vara tillbaka i fyrkantigheten och de fasta ramarna igen i alla fall. Barnen behöver det och behöver de det så behöver även jag.

Hoppas att ni alla får en förträfflig Måndag. På återseende.

One thought on “En väldigt tidig Måndag

  1. Jag tycker om mitt ekorrhjul! Visst känns det jobbigt att inte alltid ha tid till mysmorgnar och härliga dagar i soffan eller långa promenader med hela familjen men det välkända och trygga med rutiner är skönt.
    Här är pojkarna lediga idag också då fritids är stängt men imorgon är det dags att återgå i rutiner.
    Ha en fin dag och kör försiktigt!

Comments are closed.