Väldoftande örter och magpirr

DSC_0743 (Custom)DSC_0735 (Custom)

Nu när häcken i trädgården har blivit ljusgrön och magnolian på gatan är på väg att spricka ut så riktigt spritter vårkänslorna i mig. Så i dag var jag bara tvungen att åka inom granngården för att inhandla lite väldoft i form av timjan och rosmarin. Vet knappt något finare än örter på stam att ha ute vid grillplatsen under sommaren och så luktar det ju så otroligt gott oxå. Bara att knipsa av i lagom mängd att slänga på det som för stunden ligger på grillen.

DSC_0733 (Custom)DSC_0737 (Custom)

Och ja, så inhandlade jag ju såklart ett helt gäng fröer att odla i köksträdgården på torpet. Alltså jag har inte tänkt på något annat än dess trädgård, kommande renoveringar, hängmattor i träden och grillplatser långt in i dungen ända sedan vi skrev på alla papper för drygt en vecka sedan. I morgon är det dax för besiktning och jag håller alla tummar och tår för att torpet inte sitter på några obehagliga överraskningar. Bara tanken på att dagligen få vandra runt i den där enorma trädgården gör mig nämligen lugn långt in i själen. Det där torpet ruvar redan på så många av mina drömmar så det vore lite av en katastrof om besiktningen i morgon skulle gå åt fanders.

Så snälla, håll tummarna för oss, vårt torp och drömmen på landet i morgon är ni snälla.

10 thoughts on “Väldoftande örter och magpirr

 1. Åååh, jag håller tummarna! Och ja, det är så härligt med örter och annat man bara kan gå ut och plocka och äta! 😀

 2. Så klart det kommer gå bra! 🙂

  Jag vill köpa massa blommor och piffa altanen och trädgården. Jag vill njut av mitt hem, min altan, min lilla trädgård.

  Kram

 3. Emschen – Å tack, vi får hoppas på det! Jamenvisst är det verkligen vid denna tid som en vill piffa altanen och trädgården till tusen. Kram!

 4. Jennifer – Tack för hållna tummar! Ja att bara kunna gå ut och plocka ätbart är ju något av det bästa med sommarhalvåret.

 5. Villa Freja – Visst är det alldeles underbart, så som vi har längtat i så många år nu och så dyker det här stället upp på precis den plats som vi har drömt om, nästan för bra för att vara sant lixom 🙂

  Kram!

 6. Det låter ju fantastiskt! Jag håller verkligen alla mina tummar! Men jag tror inte jag behöver hålla så hårt för det låter ju som om detta är helt menat åt er! Tjoho vad spännande! Lycka-till-kram från mig!

 7. Majas bekännelser – Å tack snälla för hållna tummar och lyckatillkram! jag tror minsann att det hjälpte för det gick över förväntan bra 😉

  Kram!

Comments are closed.