Helgtävling: Ekologisk bäddset från Little heart i samarbete med Lovelly

Little heart 1 copyDSC_0409 (Custom)

I morgon ska hela familjen iväg på barndop för den här lilla godingen som alltså är min systerson och skall döpas till Neo. I doppresent av oss kommer han bland annat att få detta fantastiskt fina bäddset från det svenska företaget Little heart. Deras produkter är uteslutande tillverkade av ekologisk bomull (GOTS och Control Union) vilket är bra både för miljön och för den barnets känsliga lilla kropp. Just detta bäddset har ett confettimönster på framsidan och små prickar på baksidan samt på örngottet och kvalitén är bara alldeles underbar, ni vet sådär mjukt att man bara själv vill krypa ner i den där lilla sängen. Jag tycker att det är så otroligt viktigt att välja miljövänliga och schysta sängkläder till barnen och när jag ger bort presenter till andra så letar jag alltid efter det som är miljösnällt och gärna med en vacker och genomtänkt design bakom, vilket detta bäddset verkligen är.

Därför är jag SÅ glad för att jag i samarbete med Lovelly har möjlighet att lotta ut ett likadant bäddset som de lilla Neo får i doppresent, till en av er läsare.

För att ha möjlighet att vinna detta vackra bäddset ifrån Little heart/Lovelly, gör som följer:

1) Skriv i en kommentar till detta inlägg och svara på frågan: Hur många olika sorters produkter ifrån Little heart som Lovelly har i sitt sortiment (svaret hittar du här).

2) Vill du ha extra stor chans att vinna så tipsa om tävlingen i ett inlägg på din blogg, dela inlägget på fb eller instagram, detta ger dig två lotter istället för en, skriv detta i din kommentar isf.

Tävlingen pågår t.o.m Måndagen 11/4 kl. 21.00 och vinnaren meddelas här på bloggen dagen efter.

Inlägget är i samarbete med Lovelly.

DSC_0387 (Custom)DSC_0454 (Custom)

13 thoughts on “Helgtävling: Ekologisk bäddset från Little heart i samarbete med Lovelly

 1. Vilken fin tävling. Min lilla dotter har Little Hearts kuddfodral till barnvagnen. Det är så fint och mjukt. Vore magiskt att vinna ett helt bäddset.

  Jag hittade 31 produkter.

  Jag har delat på Facebook, Kristina Karlsson

 2. Lovelly har 31 produkter i sitt sortiment från little heart. Jag har delat tävlingen på min Facebooksida 😊 😍

 3. Så vackert!
  Denna vinsten hade passat perfekt då jag precis har blivit gammelmoster! 🙂 Gammelmoster Emma 70 år eller nåt. hahaha Älskar’t!

  Om jag räkna rätt som blev det 31 produkter som finns i sortimentet.
  Jag delar även på IG.

  Kram

 4. Nämen åå så fint! Älskar pasteller, men vad jag älskar ännu mer är när man tänker till när det gäller (särskilt!) tillverkningen av barnprodukter. Giftfritt och ekologiskt borde allt vara. Tyvärr är det inte så. Detta set vore perfekt till min Arvid nu när han precis börjat sova i spjälsängen efter 11månaders total samsovning. Nu vågar vi inte natta honom i vår säng när han går och sover redan innan 8, är livrädd att han ska vakna och krypa ut ur sängen. Men givetvis lyfter vi över honom när han vaknar under natten. Så mysigt att få snusa bebis och ge all trygghet jag kan genom att vara nära. Men ett fint påslakanset hade känts underbart att få pynta sängen med. Nu sover han i mina gamla. Riktigt mjuka saker. Men ibland händer det att man behöver byta både en och två gånger innan man hunnit tvätta.. Livet med småbarn 😉
  Jag delar även på Facebook.

 5. Glömde förstås det viktigaste, jag räknade och fick det till 31 produkter. 🙂

 6. Åh underbart… hade varit urgulligt i min lilla Wilmas säng. Som fått ärva mkt från brorsan..
  Fick det till 31 produkter!
  Trevlig helg alla!

 7. Hittade 31 varor. Detta skulle vara fint att vinna då våra lilla ska börja med spjälsäng snart 🙂 delar på fb!

 8. Jag fick det till 31 produkter. Tack för tips på fina saker, blir nog några presenter till min brorsdotter. Jag ska dela på facebook.

 9. 4 st olika sorters produkter:
  badcape
  filt (3 olika: filt, sammetsfilt och snuttefilt)
  bäddset (2 olika: för vagn/vagga resp. spjälsäng)
  underlakan

  = en lott

 10. Får det till 32 produkter när jag söker på deras hemsida! 🙂 (följer man din länk är det bara 31). Delar på Instagram o hoppas att lillebror får detta fina set! Puss!

 11. Hej!
  31 st
  Delar denna tävling offentligt genom min Facebook.
  Mvh
  Ann-Charlotte

 12. Om man följer länken finns det 31 produkter.
  Snart kommer en lillasyster eller lillebror som kommer ärva det mesta. Ärvt är superbra, men alltid kul att blanda upp med något nytt!

  Delar på ig!

Comments are closed.