Med solen i ögonen och pirater i hälarna

DSC_0135 (Custom)

I går åkte vi hela familjen ut till en stor sjö som ligger någon mil utanför Halmstad. Ett ställe som jag och Guldklimpen var på jämt och ständigt hennes första halvår i vår familj. Det är så underbart att vandra runt den där sjön med dess vackra utsikt och behagliga lugn. Barnen älskar dessutom att springa runt på stigarna där och så har vi ett fikaställe på en liten udde, som vi alltid stannar på. Där kastar barnen sten i vattnet och får en del av sin plaskaivattenhunger stillad.

På bilden ovan ser ni för övrigt en liten piratjägare som sedan någon vecka tillbaka absolut inte kan gå med oss andra utan går en bra bit efter för att jaga bort pirater och monster, jamen ni vet de där rollekarna som sätter fart i treårsåldern. Vi kan inte göra något numera utan att bli hyschade på eftersom piraterna kan höra oss, han är så fylld av fantasi den där lilla.

DSC_0172 (2) (Custom)DSC_0192 (2) (Custom)

Här sitter jag och ser allvarlig ut tydligen. Men faktiskt så tittade solstrålarna fram precis här, jag satt i en helt annan värld med kaffekoppen i handen och med solstrålarna som värmde upp precis hela mig. Så underbart! Dessutom hade mannen köpt med sig en blandad kompott med kaffebröd ifrån Feldts och jag säger bara att ska ni besöka Halmstad framöver så är det ett ställe ni bara MÅSTE besöka. De har världens bästa bullar och bröd bakade på ekologiska och schysta ingredienser, ni måste läsa ägaren My:s blogginlägg om att bra mat inte är dyrt för övrigt, det är dagens tips. Älskar när folk verkligen tar ställning och ryter ifrån.

DSC_0138 (Custom)DSC_0198 (Custom)

Alltså det är så underbart att jag och mannen delar lika på vår föräldraledighet och vissa veckor har lediga dagar tillsammans och därmed möjlighet att ta tillvara på dagar som dessa. När solen tittar fram, barnen är ystra och hunden blöt av sitt första dopp i sjön. Dagar som är som balsam för själen och ger energi för lång tid framöver.

DSC_0186 (Custom)