Att släppa loss barnen med giftfri fingerfärg

DSC_0066 (Custom)

Jamen som sagt jag har varit lite låg på energi i dag efter sjukdomar men har ju ändå två barn här hemma med energi för att försörja hela Halmstads elnät. Så förutom att låta dem härja fritt i trädgården som drog jag mig till minnes att jag för ett par månader sedan köpte en kartong med fingerfärg ifrån Lovelly tillsammans med lite annat smått och gott. Den där kartongen har bara legat där och inväntat rätt tillfälle och i dag kände jag att det verkligen var det, jag menar vad gör inte barn mer nöjda och glada än att fritt få kladda loss. Och ja, det visade sig verkligen vara populärt om jag säger så med hela nävarna ner i de där små byttorna och hela köket fullt av färg. Men jösses så kul de hade och så även jag eftersom jag mest stod jämte och log för mig själv åt deras totala glädje över att få kladda bäst de ville. Att färgerna då är helt giftfria och naturliga är ju lixom en förutsättning för att barnen ska kunna få gå loss och kladda såhär med fingrarna och i stort sett hela kroppen. Lätt att städa bort var den dessutom, vilket är en klar plus i kanten.

Nu ska vi slänga ihop lite bananpannkakor till trefikan och sedan fortsätta vårt påskpyssel. Jag har bland annat lite ägg på färgning och torkning som ser ut att bli SÅ snygga, mer om det i ett inlägg framöver.

DSC_0081 (Custom)Untitled-1 copyDSC_1034 (Custom)

4 thoughts on “Att släppa loss barnen med giftfri fingerfärg

  1. Ser roligt ut! Här hemma hade det inte gjort ngt om jag så hade kommit hem med giftfri eller giftig färg för mina barn hade inte stuckit händerna i det ändå. V avskyr att bli kladdig och A ska tvunget måla med pensel eller roller. haha
    Skönt att kunna ge barnen giftfritt dock!
    Kram

  2. Halloj! Hoppas du känner dig bra igen, kämpigt vara hemma med pigga barn när man själv är hängig (och då har jag bara ett)! Härligt med påskpyssel. 🙂 Själv kämpar jag mot en besvärlig influensa eller infektion, vet inte riktigt vad det är, men ska strax sätta igång med lite påskpysslande också. Lillen har kommit hem med lite från dagis också, det blir nog fint det här! 🙂

  3. Jennifer – Tack, i dag är jag verkligen på banan igen och känner mig nästan helt återställd. Ja, jag älskar verkligen påsken och vi har ju varit i Tjeckien de två senaste påskarna, så i år tänkte jag verkligen gå all in när det gäller påsken och verkligen påskpynta med barnen. Hoppas att du snart blir frisk igen och har energi till påskpyssel och annat även du. Kram

  4. Emschen – Ja väldigt roligt för både mig och barnen. Tänk så olika barn är, vissa vill verkligen inte kladda ner sig medans andra inte vill göra annat. Jag tänker att mina barn kanske inte har fått gå loss så mycket med sådanthär tidigare i sitt liv och att de har mycket att ta ikapp :-). Ha en skön dag! Kram

Comments are closed.