En sådandär helg

DSC_0108 (Custom)

Å jag hade så stora förhoppningar på den här helgen med Fredagsmiddag hos fina vänner, Lördagskalas och planer på att ha Söndagspicknick i skogen. Men så i Fredags så åkte jag på magsjuka och i Lördags så fick Lillebror hög feber så helgen blev inte riktigt alls som planerat utan bestod för min del mest av sängläge och mycket tyckasyndommigsjälv eftersom jag precis kryat på mig efter halsont och förkylning. Jag som för några veckor sedan lite kaxigt tänkte att vi faktiskt har klarat oss ganska bra förbi vabruari men ja, det kommer lixom när det kommer. Jag mår bättre i dag och Lillebror är feberfri så detta är förhoppningsvis dagen då det vänder. Jag har lite påskpyssel att ta tag i och lite fingerfärg för barnen att prova som jag tänkte kunde vara ett bra tidsfördriv för en postfebrig treåring, en sjuåring som är hemma då det är planeringsdag på förskolan och en mamma som faktiskt har haft piggare dagar än denna.

Men som sagt, jag tror att alla sjukdomar är på väg att lämna det här huset och vi har minsann en påsk att förbereda. Så det ser ut att bli en ganska bra dag ändå.

Vad har ni själva gjort i helgen?

One thought on “En sådandär helg

  1. Usch era stackare! Här har febern landat men det är maken min som är drabbad, inte kul det heller förstås men det är jobbigare att se barnen sjuka.

    Hoppas veckan blir bra!
    Kram

Comments are closed.