En årsdag!

DSC_1181 (Custom)
I dag för exakt ett år sedan träffade vi Lillebror för allra första gången. Med bultande hjärtan och i ett rum fyllt med myndighetspersoner så fick vi äntligen träffa den där bedårande lilla tvååringen som stal mitt hjärta från första sekund. Där och då var han en försynt liten pojke som inte gjorde något väsen av sig överhuvudtaget, utan snällt gjorde vad han än blev tillsagd. Det går inte på någotvis att jämföra med den bestämda, envisa, levnadsglada och busiga treåring som numera är en självklar del av vår familj. Han har utvecklats så otroligt mycket och han har blivit en så spännande liten person och jag är så innerligt tacksam och glad för att just han och hans syster kom till vår familj.

Såhär i efterhand inser jag vilken enorm tur vi hade som faktiskt blev godkända av både myndigheterna nere i Tjeckien och myndigheterna här hemma att få adoptera ett syskon så nära inpå första barnet, vad jag vet så händer det inte särskilt ofta. Att adoptera två barn så tätt inpå varandra ÄR verkligen en tuff resa av flera olika anledningar. Bara kontakten med alla myndigheter, papper som skall fyllas i och allt annat fyrkantigt kan få en att bli helt urholkad på energi. Och jag är så otroligt stolt över oss alla i familjen, över att vi fixade det och över att banden oss emellan nu är så otroligt starka. Över att vi har en liten treåring som allra helst vill ligga nära nätterna igenom, som vill kramas och pussas och alltid i alla lägen väljer att komma till oss om det är något, precis på samma sätt som det är med storasyster.

Ettårsdag minsann och det känns som att vi är precis där vi ska vara och till på köpet så gick vår adoption av Guldklimpen äntligen igenom i Tingsrätten i Måndags. Nästan på pricken två år tog det, så det är inte en dag för tidigt som hon äntligen blev vår, även juridiskt.

Den bästa veckan på länge!

7 thoughts on “En årsdag!

  1. Oj, har det gått ett helt år? Så härligt att det har blivit så jättebra. 🙂

  2. Så underbart att det äntligen är klart och GRATTIS på 1-års-dagen.
    Varma kramar!!!

Comments are closed.