Att ha varit helt tom på ord

DSC_0571 (2) (Medium)

Jamen hej..

Det blev ett betydligt längre uppehåll än vad jag någonsin hade tänkt mig. Jag kom ju hem ifrån Sydafrika för drygt en månad sedan och hade då upplevt en helt magisk resa. Trots att jag har haft SÅ mycket att skriva om och SÅ många upplevelser och bilder att dela med mig utav så har jag bara inte förmått mig att sätta mig vid datorn. Orden tog lixom slut och bloggen kändes så överflödig i mitt liv just då. Jag har varit helt fullproppad med intryck som jag inte riktigt har kunnat smälta och den där Afrikaresan satte så många bollar i rullning inuti mig. Jag kan inte säga annat än att jag blev helt förälskad i Sydafrikas röda jord, mustiga dofter, fascinerande djurliv och dess trevliga människor. Sedan hade vi turen att ha en extremt duktig,trevlig och driven guide som brinner för hållbar turism, något som även ligger mig varmt om hjärtat och hennes driv och engagemang i Sydafrika smittade verkligen av sig till oss andra.

Ja, jag kommer att skriva mer om min och min pappas Sydafrikaresa framöver. Nu ville jag mest säga att jag är tillbaka igen. Mer utvilad och med mer glöd än på länge.

Hur har ni haft det?

2 thoughts on “Att ha varit helt tom på ord

  1. Hej! 🙂 Så skönt att höra av dig! Jag har undrat hur det är och saknat dig här. Som tur är har man ju fått något livstecken av dig på Instagram så man iaf förstått att du kommit hem ordentligt. 😉 Har förstått att du nog bara behövde lite tid själv med familjen och livet ett tag och det är kul att du är tillbaka! 😀

  2. Fina Jennifer! Jamen precis så, lite tid utanför bruset var allt jag behövde, men som sagt nu är det fint att vara tillbaka. Tack för att du fortfarande tittar in. Kram!

Comments are closed.