En händelserik helg

DSC_1115 (Custom)

Nämen oj vilka händelserika dagar det har varit sedan jag tittade in här senast. I Fredags jobbade jag hela dagen för att sedan framåt em hinna med en till fotografering av min kära gravida syster ute vid havet i solnedgång och vintersken, sedan i Lördags ägnade vi dagen åt ett dop för en av våra vänners son Olle. Sedan i Söndags så fyllde Guldklimpen hela sju år och det firade vi med ett kalas mitt på dagen för den närmsta familjen. Kalaset blev ett dubbelkalas eftersom vi passade på att fira Lillebror samtidigt då han fyller tre år i dag. Till på köpet så fick min kära syster en liten pojke på Lördagskvällen, så av fem kusiner så har plötsligt tre födelsedagar innan loppet av tre dagar.Crazy!

Så ja, himmel och pannkaka vilken händelserik helg det blev.

DSC_1132 (Custom)DSC_0029 (Custom)DSC_0026 (Custom)

I dag har vi firat Lillebror med att äta glass till frukost och semla till fika. Tyvärr har den stackaren lyckats bli sjuk på sin födelsedag, han hostar, har feber och låter som en kraxande fågel. Vi varvar vila med lek och lyssnar på Guldklimpen som spelar på sin sprillans nya elgitarr och som sedan sin födelsedag knappt har kunnat släppa den ifrån sig. Jag tror bestämt att vi har en ny liten musiker i familjen.

Och det är så galet att tänka att för bara två år sedan så kände jag inte ens dessa två filurer som sprider sådan livsglädje och som världen numera kretsar kring.

Livet alltså…

DSC_1086 (Custom)