En Onsdagsförmiddag


DSC_0930 (Custom)DSC_0915 (Custom)

I dag passade jag på att träffa en av mina teatersystrar på förmiddagen mellan förskolelämning och hämtning. När vi ses på förmiddagarna såhär så brukar vi ta långpromenader med vovvar och barnvagnar och får på så sätt både motion, umgänge och hundrastning samtidigt. Passar otroligt bra för småbarnsmammor som oss där det annars kan vara svårt att få in livets alla beståndsdelar på ett bra sätt.

Sedan var det ofantligt gott att komma in i värmen igen och sätta i sig lite varm choklad, skorpor och frukt. Onsdagarna är ju en av två dagar i veckan när jag är föräldraledig med Lillebror och då är det så otroligt härligt att kunna planera in lite socialt umgänge och långa promenader.

Vänner och frisk luft är verkligen som balsam för själen.